... atarowania draca - Wszystkiego najlepszego panie latynisto!

Drac816: obys kolejnych 25ciolatek wzajemnej milosci z mala atarka mial jak najwiecej ;)

The UNIX Guru`s view of Sex:
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep

2

To już bardziej okrągłe było 18 rok temu. Niemniej każda okazja jest dobra, żeby się napić. Zdrówko!

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

3

Faktycznie, byłbym zapomniał: równo 25 lat temu odebrałem w Pewex-ie (w Radomiu) własne Atari 65XE. Nawet mam je do tej pory i jest na chodzie (aczkolwiek uległo pewnym wewnętrznym przeobrażeniom). Dzięki ;)

Trzeba byłoby to kiedyś - jakoś niebawem pewnie - oblać.

KMK
? HEX$(6670358)

4

jellonek, Ty byś mu życzył 25 lat z kobietą a nie ;)

drac030, oblejemy :)

oto koło :r przyp "pole 3,142857 * :r * :r przyp "l 2 * 3,142857 * :r przyp "i l / 360 powtórz 360 [np :i lw 1] już

5

.. z tą samą ? ;)

<-- Kontakt przez "E-mail" gdyż albowiem moja skrzynka "PW" jest pełna i zaprawdę nie mam czego usunąć.

--== Kup Pan/i dyskietkę http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887 ==--

6

uicr0Bee, ja myślę ;)

oto koło :r przyp "pole 3,142857 * :r * :r przyp "l 2 * 3,142857 * :r przyp "i l / 360 powtórz 360 [np :i lw 1] już

7

Dalibyscie spokoj z tymi związkami partnerskimi juz :))))

"Was powinny uzbrojone służby wyciągać z domów do punktów szczepień, a potem zamykać do pi* za rozpowszechnianie zagrożenia epidemicznego" - Epi 2021
"Powinno się pałować tylko tych co tego nie rozumieją. No i nie szmatki i nie chirurgiczne tylko min FFP3, to by miało jakiś sens. U mnie we firmie, to jak przychodzi bezmaskowiec, to stoi w deszczu przed firmą" - Pin 2021

8

syscall, przepraszam, już się poprawiam :P

(co z tym opijaniem 25cio lecia?)

9

innuendo napisał/a:

(co z tym opijaniem 25cio lecia?)

22 jest ponoć sztab:
http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=10848
Więc mam propozycję, drac030 wlewa wszystkim wtedy w gardła :D

10

jak to ponoć :P ?