Witam
kupie uszkodzony monitor cm8833-II lub 1084 st -- zalezy mi tylko na sprawej plycie glownej
"The worth of all people is dependent on how they spend their life making contributions" - Kano Jigoro
FKMC /Fan Klub Malej Czarnej/ @Grey
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » KUPIE USZKODZONY MONITOR - please
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
kupie uszkodzony monitor cm8833-II lub 1084 st -- zalezy mi tylko na sprawej plycie glownej
cm8833-II STOP leży i czeka STOP jest lekko ranny STOP łodezwij się ino do mnie STOP. Pozdro :)
Dracon__: czkawka? ;)
Dracon__: czkawka? ;)
Korek na drodze :>
A tam w dziury na drodze wpadał
Heh, ja mam nadzieję, że swój zreanimuję - na 90% trafopowielacz, musze wreszcie Duddiemu podrzucić...
A ja kupię tabliczkę z logo z frontu od 1084S-D1, nieuszkodzoną, niepodrapaną. Dobrze zapłacę.
Jak w weekend ruszę tyłek do katakumb, to sprawdzę jaki mam model 1084'ki, ale chyba właśnie taki jak piszesz.
Cena: naprawienie tego monitora ^^
A ja bym reflektował na sam wyłącznik z tego cm8833-II gdyby się ostał niewykorzystany...please, please, please....
Duddie, sprawdziłem ten swój monitor C= i niestety wychodzi że nie mam D1 tylko P1
Witam
Idzie gdzieś jeszcze dostać trafopowielacz do C= 1084S D szukałem kiedyś ale marne szanse mam takie 2 zdechłe monitork i nie wiem co z nimi zrobić.
Myślałem o Akwarium.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » KUPIE USZKODZONY MONITOR - please
Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 56 zapytań