76 Ostatnio edytowany przez nosty (2012-12-18 09:34:41)

erOS napisał/a:

Od siebie wypunktuje tylko 2 delikatne minusy, ktorymi kompletnie nie musisz sie Grey'u przejmowac:
- umiejscowienie w miescie party place rewelacyjne;    jednak sama sala budzila we mnie jakies blizej niezidentyfikowane, negatywne emocje;

Hehe no ten zarzut powinien przejsc do historii: sala gimnastyczna wiejaca niezidentyfikowną grozą :) Moze w podstawowce byles terroryzowany przez pana od wf-u tylko to wyparles ze swiadomosci? ;)

erOS napisał/a:

Na koniec male pytanie:  Gdzie mozna dostac RealTime z party?

A ja wychodzac z party naiwnie skomentowalem, ze tego i tak nigdy nikt po party nie czyta ;)

77

Ja tam lubię - nawet jak na party nie byłem :) Fajnie oddaje atmosferę i stopień naje... rozbawienia uczestników :)

The problem is not the problem; the problem is your attitude about the problem

78 Ostatnio edytowany przez erOS (2012-12-18 17:42:01)

No no, na dlugie zimowe wieczory lektura jak znalazl ;)

A co do sali to po prostu chcialem byc delikatny w przekazie, a wyszlo rzeczywiscie dosc
dziwacznie :)

Atari Falcon 030 14MB+SD16GB; Atari TT 030 4MB ST-RAM, 64 MB TT-RAM; Atari 1040 STFM; Atari 1040 STE 4MB+NetUsbee+UltraSatan; Commodore 64+1541-II+XE1541; Atari 65 XE+CA-2001+Ultimate 1MB+Side2;  P166MMX+GUS.

79

qbahusak napisał/a:

Kurczę, przeszedłem kilka razy koło pr0be i go nie rozpoznałem. Jak mogłem.

Gorzej, ja gadałem z Kubą Husakiem i skojarzyłem go dopiero w domu. Wstyd. ;)

80

Hmm ja na fotach to dopiero skojazylem ze ty tez byles lol !!11eleven
VLX szkoda ze sie minelismy. Moze jakos na sztabie sie spotkamy. Topora namawiam ;)

81

... jaki ten świat mały jest, normalnie ;)-

Kontakt: pin@usdk.pl

82

erOS napisał/a:

jednak sama sala budzila we mnie jakies blizej niezidentyfikowane, negatywne emocje;

Był specjalny stolik do rozładowywania negatywnych emocji :P

83 Ostatnio edytowany przez grey/msb (2012-12-19 16:57:00)

Nie wiem czy już wspominałem w innym wątku na Atari Area, ale Akira napisał raport z SV2k12 i znajduje się on pod tym oto linkiem:

http://www.scenial.pl/archives/7561

Silly Venture - breaking the ATARI scene since 2000 ! :)

84

fajny raport, tyle że autor mógłby sie przyłozyć na przyszłość by nieco mniej prostych błędów chociażby w nazewnictwie robić

gep/lamers^dial

85

Vasco/Tristesse napisał/a:
erOS napisał/a:

jednak sama sala budzila we mnie jakies blizej niezidentyfikowane, negatywne emocje;

Był specjalny stolik do rozładowywania negatywnych emocji :P

Oj tak. :)

Atari, Inc., 1512 Crossman Ave., PO. Box 61657, Sunnyvale, CA 94086.
Złym błędem jest cofać się do tyłu, gdy wieje zimnym chłodem.
Jest to najprawdziwsza prawda. (c) VC

86

Decyzję co do kolejnej edycji SV podejmę do końca miesiąca - jaka by nie była, będzie ostateczna. To tak, jakby kogoś to interesowało.

87

To ja się oficjalnie mogę założyć jakby co ;)

88

@vasco: acha, to wtedy sprawa byłaby prosta :) będziemy kwita :D

89

Nie, będą 2 do wypicia.

Czyli... stoi? :P

90

Autor się przyłoży na przyszłość, hehe ;) Jak na razie przyłożył siędo nastepnego arta po prostu i wziął na scenową klatę 80 filmów z 2012 roku ;)

Greyu, następne party koniecznie organizuj, toż ja to już ekipę  z wawy ośmio i szesnasto bitową zbieram i sprzet szukuję. Mi to party place bardzo podpasowało akurat :D

Akira/PULSE

scenial - journalsme de la scene ;)

91

@Vasco: hehe, sam Wiesz po sobie, że praca organizatora to nie jest przysłowiowa "bułka z masłem". gdyby była, to nadal mielibyśmy Last Party w Opalenicy :) SV w 2000 roku miało być JEDYNĄ edycją, aby zachować tradycję atarowskich easter parties dla dużych Atari (które odbywały się w Niemczech).

@Akira: daję sobie czas do końca Stycznia. muszę też zakończyć parę spraw związanych jeszcze z SV2k12...

92

Ojtam, w każdym razie przypominam się sam-wiesz-z-czym...

93

Zapraszam do zapoznania się z real-time txt, dokonanym na Atari MEGA ST:

http://tiny.pl/h2cs9

ENJOY.

94

Greyu to jak z SV2k13??
Możemy zacząć już prasować skarpetki?

95

No nie, jakaś cenzura czy co na tym real-time. Mojej mądrości nie ma :D

96

AS... napisał/a:

Greyu to jak z SV2k13??

http://atarionline.pl/v01/index.php?ct= … 1359590249

:D :D :D

97

ReEEEEEEEEEEEEWWWWWWWWWWWEEEEEEEEEEEEEELLLLLLAAAAAAAAAAACCCCCCCJJJJJJJJJJAAAAAAA!!!!!

Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig, after a couple of hours you realize the pig likes it...

98

@jury: real-time w dziewiczej postaci otrzymany od Pitera, na którego kompie był ustawiony :) być może wraz z prądem poszedł się je**ć Twój wpis.

99

Następnym razem muszę dodać ksywkę przy wpisach.

100

CiHowi nie pasowała klawiatura. W tym roku proponuję wytrzasnąć skądś - albo zrobić - rosyjską :D