Drogie Siostry i Drodzy Bracia... Parafrazując słowa Józefa Zycha, niegdyś Marszałka Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej - "Nie po raz pierwszy staje mi... przychodzi mi stawać przed Wami". Zgodnie z obietnicą iż do końca miesiąca Stycznia 2013 ogłoszę swoją decyzję co do przyszłości eventu, niniejszym to czynię... :)
Ostatnie 2 miesiące były dla mnie ciężkim okresem. Szczerze mówiąc do dnia dzisiejszego w mojej głowie jest jeden wielki chaos. Z jednej strony radość z powodu niespotykanie wysokiej frekwencji oraz ilości oddanych prac, z drugiej strony przerażenie... Dlaczego ? W końcu wspólnymi siłami udało nam się stworzyć największe tego typu wydarzenie już nie tylko w Polsce, ale i w Europie ! To do czegoś zobowiązuje. Niestety przez parę tygodni nie udało mi się wygrać walki ze... zmęczeniem. Problemy podczas eventu odcisnęły na mnie swoje piętno, 4 godzinny brak prądu na moment przed compo do dziś spędza mi sen z powiek... Nie udało mi się jeszcze zakończyć wszystkich spraw pozostałych po SV2k12. Przepraszam za opóźnienia z wysyłką "gadżetów" związanych z SV2k12, obiecuję nadrobić zaległości w ciągu najbliższych dni. Nie chciałbym wchodzić w szczegóły, ale wcześniej po prostu nie byłem w stanie tego zrobić. Wiele maili, które od Was otrzymałem nadal czeka na odpowiedź - wybaczcie.
Niedługo też zostanie zaprezentowana strona z głosowaniem on-line na prace z SV2k12. Z tego miejsca serdecznie dziękuję koledze Wieczorowi z grupy LAMERS za bezinteresowny wkład w jej powstanie.
No i oczywiście informacja, na którą wielu z Was czeka od dawna - Silly Venture 2k13, to już 6-ta edycja imprezy dedykowana wszystkim użytkownikom konsol oraz komputerów spod znaku ATARI ! W tym roku spotykamy się miesiąc wcześniej, tj. od 8-go do 11-go Listopada 2013 (Piątek-Poniedziałek). Tym razem event dedykowany jest ostatniemu sprzętowi, który ukazał się spod skrzydeł Jacka Tramiela (R.I.P.) - konsoli Atari Jaguar - stąd też kształt logo.
Logo zaprojektował i wykonał: mOOnie / MSB
Dziękuję wszystkim którzy mnie podnosili na duchu, wysyłali maile, dzwonili i pisali SMSy. Przepraszam tych których zawiodłem i obiecuję poprawę.
Never Give Up ! STay ATARI !
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dear Sisters and Dear Brothers... Accordingly to my promise that till the end of January 2013 I will announce my decision about SV future, I am releasing it right now... :)
The last 2 months were very hard times for me. To be sincere, till today's day I have a big chaos in my head. Firstly it's a joy of unparalleled attendance and amount of received compo entries, from the other hand - fright... Why ?
Well, with a common strength we managed to create the biggest event of this kind not only in Poland, but in Europe. It's obliging to something. Unfortunately, through the past few weeks I couldn't win the battle with... tiredness. Problems during the event left an imprint on me, 4 hours without electricity just while before the start of competition still keep me awake at night... I didn't manage to finish all affairs which left after the SV2k12. I am so sorry for delays with sending SV2k12 gadgets, I promise to catch up on it withing the next few days. I wouldn't like to go into the details, but I just wasn't able to do it earlier. Many mails I've got from you still wait for response, forgive me.
In the near future we will present the web-site with voting on-line for SV2k12 compo entries. While I am here I would like to thank my mate Wieczor / LAMERS for all his unequivocal effort to make it real.
And now an information which is awaited by many of you - Silly Venture 2k13, it is 6th edition of the party dedicated to all users of consoles and computers produced under ATARI label ! This year we will meet one month earlier, it is from 8th till 11th day of November 2013. (Friday-Monday). This time an event it dedicated to the last hardware, released under the wings of Jack Tramiel (R.I.P) - Atari Jaguar console, that's why the SV2k13 logo is shaped like that.
The logo has been done by mOOnie / MSB
Thanks to all who cheered me up, sent mails, calling and writing SMS's. I am so sorry if someone felt left out and I promise to improve.
Never Give Up ! STay ATARI !