Witam!
Tak jak w temacie, może ktoś z was ma do sprzedania stację dyskietek... obojętnie czy 1050 czy LDW byleby sprawna i z zasilaczem oraz kablem SIO :) za 1050 dam od 50-70 zależy jaki stan, za LDW rzucę 100zł.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupię stację dyskietek ATARI
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam!
Tak jak w temacie, może ktoś z was ma do sprzedania stację dyskietek... obojętnie czy 1050 czy LDW byleby sprawna i z zasilaczem oraz kablem SIO :) za 1050 dam od 50-70 zależy jaki stan, za LDW rzucę 100zł.
Witam!
za 1050 dam od 50-70 zależy jaki stan, za LDW rzucę 100zł.
:D śmieszny jesteś że ktoś ci sprzeda za tyle :D Nawet swoją rozwaloną LDW bym za tyle nie pościł :D
Nie, nie jest smieszny, te sprzety sa tyle warte.
Problem w tym że rynek psują tzw kolekcjonerzy i ci co chcą zarobić na modzie na retro.
Skad jestes ?
u mnie tylko wymiana w przypadku takich sprzetow.
mam ca2001, kabel, pudlo z pyskietakmi, zamienie na cos fajnego czego nie mam ;-)
Z Wrocławia jednak na wymiankę to raczej nie mam nic... Tzn. na coś "czego nie masz" hmm a czego nie masz :D? Chodzi o Atari jeśli tak to nie wymienię się, bo nie mam nic podwójnego, a chcę wzbogacać zestaw niż go tracić. Swego czasu znudzony Atari sprzedałem cały dorobek i teraz żałuję... były to dwie stacje 1050 i LDW oraz masa dyskietek, xca12, atari 130xe, drukarka itp. LDW było nieotwarte :P
Co do ceny, to sądzę, że jest normalna... za malucha też można prosić 10tys. zł.... ale kto go kupi ?
syscall: sprzęty są tyle warte, ile ktoś chce za nie zapłacić... A że jest tego coraz mniej, to i ceny są windowane w górę. Od lumpa na bazarku kupisz za dwie dychy, ale będzie najczęściej niekompletna, odrapana, nie wiadomo czy sprawna. Dlatego zadbane kompletne stacje osiągają kilkunastokrotnie wyższe ceny. Można powiedzieć, że rynek psują ci, co chcą kupić, a nie sprzedający. Gdyby nie było chętnych (czyt. Atarowców), nie byłoby wysokich cen....
1050 za 70 zeta to sam chętnie przygarnę :) Co jest? Niema chętnych ?:)
Chciałem nawet CA2001 dać za nią ale nie było chętnych :P
Ja potrzebuję drugiej 1050 i za ładną, 100% sprawną bez zasilacza i kabla SIO dam 130 od ręki o XF551 której szukam nie wspomnę ;-)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupię stację dyskietek ATARI
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 40 zapytań