1 Ostatnio edytowany przez gepard (2013-01-18 19:43:44)

Czy ktoś wybiera się na tegoroczny Revision?

Ostatnia okazja w Europie by zobaczyć wieczorną porą 100 ekranów jednocześnie odpalonych jak w NASA ;)
Kiedyś tak bywało na każdym Assembly, The Party czy też Gatheringu. Teraz tylko raz w roku w Reichu :)

póki co można cieszyć się WYCZESANĄ invitką:

http://www.youtube.com/watch?v=rnYX20gw8Jk

strona party: http://2013.revision-party.net/

:DDDD

gep/lamers^dial

2

Invitro zajebiste, polecam oglądać na real PC. Uśmiałem się po pachy przy zakłócających wstawkach w piosence :)

The problem is not the problem; the problem is your attitude about the problem

3

ten dubstep fajnie kąsa i kwiczy :D  majstersztyk

gep/lamers^dial

4

Troszki mnie zmartwiła strona "winien" tego przedsięwzięcia. 60 euronów to 4 razy więcej niż za SV, a wcale nie wiadomo, czy będzie lepiej :D.
Nie wiesz może, czy znają tam ten miły zwyczaj wpuszczania osób towarzyszących za darmo? Na stronce nic takiego niestety nie znalazłem, a jakbym moja się chciała zabrać (a lubi zwiedzać) to już wychodzi pińcet.
Jaki przewidujesz transport? Dieslem w/g googli wyszło mi prawie 1kpln z Gdańska i z powrotem, da się coś uszczknąć?

5

Może pociągiem będzie taniej - to kawałek bo to niestety mocno zachodnie Niemcy. Z dwiema przesiadkami (Berlin i Meinhoff) da się dotrzeć w 15 godzin :D

The problem is not the problem; the problem is your attitude about the problem

6

Lufthansa + Deutsche Bahn wychodzi taniej i szybciej.

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

7

Można też polecieć do Frankfurtu i stamtąd jechać.

Planuję się wybrać z kilkoma ex-amigowcami.

8

gepard napisał/a:

Ostatnia okazja w Europie by zobaczyć wieczorną porą 100 ekranów jednocześnie odpalonych jak w NASA ;)

Ehh, codzinnie cos takiego widze w pracy ...

9

Są jeszcze tanie loty z Berlina do Saarbrucken - poniżej 300zł w dwie strony.

10

termin zdeka do dupy

"wszystko się kiedyś kończy......."

11

No, dla mnie zupełnie odpada, bo po Foreverze jadę spędzić trochę czasu, w tym święta, z rodziną.

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

12 Ostatnio edytowany przez gepard (2013-01-19 17:11:16)

eer tam narzekacie, taki sam dyskusyjny termin jak przykładowo pierwszy weekend maja, jednemu pasuje a drugiemy nie, takie życie

skudi: szczerze to nie wiem ale na Mekki zawsze było free a to przeca sukcesor Mekki/Breakpointa

gep/lamers^dial

13

gep ciekawe porównanie ;]

"wszystko się kiedyś kończy......."

14 Ostatnio edytowany przez sebaloz (2013-01-20 19:29:07)

skudi napisał/a:

czy znają tam ten miły zwyczaj wpuszczania osób towarzyszących za darmo?

Taki zwyczaj jest tylko na polskich party, wszedzie na zagranicznych party kobiety placa za wejscie tyle samo co mezczyzni. Na Revision zwykle jest 25 osob z Polski. Z Gdanska leca 3 osoby, 7:35 GDN Gdańsk LOT LO359 -> 9:30 FRA Frankfurt nad Menem 1 h 55 min

15 Ostatnio edytowany przez Vasco/Tristesse (2013-01-20 20:18:17)

Na Foreverze też wchodzą za darmo.

Na niektórych polskich party obcokrajowców za darmo wpuszczano.

16

A z Warszawy ktoś sie wybiera?

17

AS... napisał/a:

A z Warszawy ktoś sie wybiera?

Z Warszawy leca 3 osoby, dwie leca Lufthansa o 7.15, a jedna Lufthansa o 9:35. Ryanairem mozna leciec za 200 zl w dwie strony. Na stronie party mozna zapisac sie na autobus, ktory z lotniska zawiezie pod samo party place za 25 euro, a po party zawiezie na lotnisko (drugie 25 euro).