1

to jest dopiero temat do walki........i prosze tylko bez politykierstwa,seksizmu,irracjonalnych wynaturzen a nade wszystko bez infantylnych zachowan....:)hehehehehe
pozdrowienia dla R.Makłowicza.....[/list]

gep/lamers^dial

2

Gepciu nie za dużo tych tematufff? :twisted:

3

spoko... nie za duzo,tylko w sam raz...hehehehe

gep/lamers^dial

4

KA-LA-RE-PA! Bezapalacyjnie!
Napisalbym wiecej, ale skoro nie ma byc sexizmu, to nie dam rady  8)

don't come after... please don't follow me along. when you read this, i'll be gone...

5

AXE, kararepa?????

Przeciez wszystko powiewa, wisi etc KALAFIOREM...

Ja: Stawiam na Tolka Kalafiora.

Siec to nie tylko d**y i MP3, to tez IRC i FORA gdzie dowiadujesz sie skad sciagac d**y i MP3.

6

Tkaczu....nie stawiaj na Tolka tylko na Tole.Pozdrowienia dla Bolka i l0lka oraz Reksia! :D

gep/lamers^dial

7

kalarepa ratuje zycie!!
pamietam jak x lat temu, kiedy bylem jeszcze w liceum, wybralismy sie z ekipa na wycieczke nad wode - autostopem! w jedna strone poszlo gladko. w druga jednak pojawily sie klopoty. nikt nie chcial sie zatrzymac, wiec czekala nas dluga droga z buta przez prerie (ok. 16 kilometrow). Gdzies w polowie drogi, kiedy bylo juz zupelnie ciemno i wszyscy umierali z glodu, natrafilismy na przydrozny ogrodek w ktorym rosla wylacznie kalarepa... Huh, co tu duzo gadac. kalarepa rox!!! Nawet stojace w okolicy przydrozne panienki zza wschodniej granicy nie mogly sie z nia rownac.  :P

don't come after... please don't follow me along. when you read this, i'll be gone...

8

hehehehe....to przyjedz w okolice mojej wsi na Wybrzezu;mamy tu kalarepów jak mrówków....na deser dostaniesz kompot ze szprotek.....nie mniej jednak przekladac warzywko nad pania z ładnym rozstawem osi:) to okrutna rzecz.....

gep/lamers^dial

9

Kalarepy jakoś w życiu nie jadłem... Kalafior rządzi, ale koniecznie na surowo!

10

tak naprawde to róló brukselka z wody (unnici kefici).......hehehehehe. POLECAM!!!!!!! mniam mniam.........nawet kalarepa sie chowa.........

gep/lamers^dial

11

eee... brukselka z wody smierdzi mi gazem, takim propanem butanem techicznym...

Nadal obstaje przy kalafiorze.

If ju łona bi e sexi dżast it kalafior and drink eee... mustak?

Siec to nie tylko d**y i MP3, to tez IRC i FORA gdzie dowiadujesz sie skad sciagac d**y i MP3.

12

a ja wolę Zozole ;)

I Ty zostaniesz big endianem...

13

eee... brukselka z wody smierdzi mi gazem, takim propanem butanem techicznym...

eeee. propan, butan jeszcze ładnie pachną brukselka pachnie jak świerzo przyżądzony siarkowodór :D

Wybieram kalafior i kalarepę warzywka górą!!!

14

I tak marchewka najlepsza...  Tylko trudno ją przymocować!

15

Jurgi mówisz trudno ją przymocować wiesz zależy wszystko od sposobu mocowania :D właśnie się ucze wytrzymałości to coś wiem na ten temat hihihi A apropos warzywek to proponuje grupowe przejście na wegetarianizm :D

16

eeee... jak mozna nie jest mieska???
Nie mozna byc wegetarianinem. To jest wbrew naturze czlowieka.

Ale i tak nadal obstaje przy kalafiorze :)

17

Oj można nei jeść mięska niektórzy tak mają hehehe po półtorej roku nie jedzenia mięsa potem nawet najzwyklejsza kiełbasa smakuje ale tylko przez jakieś dwa dni hihihi ja tam lubie witaminki a miesko ma żelazo więc przymijmy że jest ok :)

18

Przejście na wegetarianixm rozumiem... Ale GRUPOWE? To coś dla Axe'a...

19

Wracając do tematu:

kalafior (7.670 results) versus kalarepa (1.540 results)

co potwierdza niechybną wyższość kalafiora nad kalarepom

:arrow: http://www.googlefight.com/cgi-bin/comp … ;langue=us

:D

aha - i przy okazji:
:arrow: http://www.googlefight.com/cgi-bin/comp … ;langue=us

:twisted:

I Ty zostaniesz big endianem...

20

buhahaha wiadome kto wygrywa :)) nic dodać nic ująć :))

21

wiedzialem, kalafior jest debesciak i tyle.