X-Ray-ku, ja się podpisałem pod swoimi pracami. Niestety, nie umiem kodować (chlip),
Sikor heh, skoro sie podpisales to nie powinienes odnosic sie do tej kwestii ;)
...ale według mnie liczy się także pomysł. O.K. - z intrami trochę przegiąłem, ponieważ chciałem, aby było kompo, a nie wiedziałem, że będzie taki wysyp prac (w dobrym i złym znaczeniu tego słowa). Co do TZ2 - niestety, taki jest dzisiejszy poziom moich zdolności koderskich - oxF-em to ja nie jestem ;). Co do POS-a, to wydaje mi się, że mimo wszystko ludziom się podobało.
Wiesz tak na prawde to nie pamietam juz kto co robil i szczerze wolalbym tego nawet nie wiedziec, nie pisalem nic po to aby mi sie ktorys z autorow tlumaczyl, tylko zeby sobie ludzie wszyscy co byli na zlocie przemysleli. I nie tylko ci ktorzy wystawiali te dziwolongi ale przede wszystkim ci ktorzy przyjeżdzaja z pustymi rekami.
POS moze i sie to komus spodobalo ... W kazdym razie moim zdaniem nie ma dla czegos takiego miejsca w konkurencji DEMO, Moze jakies funny, wild czy cos ten desen.
Co do graf - były spoko, żal tylko, że nikt nie wystawił prac robionych na Atarce, ale to już zupełnie inna bajka :(. Co do muzy - zgadzam się z BeWu (za głośno i za dużo basów na taką salę) - ale taki to już urok Pinokia...
wiesz, mysle akurat, ze jesli bylby edytor (painter) do tipow na atarce, to by ci nie bylo, zal, bo bys nawet nie mial zielonego pojecia, ze to nie na atarce. Czego oczy nie widza ( w tym przypadku byloby nie wiedzą) tego sercu nie żal.
A tak na marginesie, weśta wy sie ludzie ro roboty, bo Lasta juz wiecej nie bedzie, a jak na Ornete wyskoczyta z takim chlamem to i Orneta sie skonczy (abo nawet do niej nie dojdzie).
Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor