Lao: Niepoważne nie musi się równać z Syfiaste i niesmaczne,
Naprawde mysle, ze mozna zrobic fake'a z pomyslem i jajem, nie zniżając się do poziomu tego którego się chce ośmieszyć. (albo jeszcze niżej). Bydło naprute się cieszy ... ha ha ha... z wlasnej glupoty widzac animke jak pokraczny dziwolong wali w dupe karykature Jordana.
No sory, wstyd mi przed tymi ludzmi z c64, i wstyd mi za to, ze moge byc kojarzony ze scena atari, ktorej w ten sposob ime i opinia jest coraz bardziej szargane, przez samych "Scenowiczow atarowcow"
No sorki, podczas gfx compo slysze text Pina przez mikrofon, że on to ma 40 skonwertowanych obrazkow i tez moglby je wystawic...
Dla tego czlowieka w tym momencie byla wazniejsza nazwa konkurencji "gfx conversion" niz zapis w regulaminie, ze praca winna być orginalna. Tak samo ktos powiedzial, "im sie nie chce rysowac" ... przepraszam ... komu sie niechce ?? im ?? kto to sa oni ? Sam sie wez i cos narysuj. to Tobie sie nie chce rysowac leniu smierdzacy!!
Dla ludzi wazniejsze jest to zeby to bylo rysowane na oryginalnym atari ... pieprzeni hipokryci!!! edytor im potrzebny ogolnodostepny!! napiszcie sobie a nie tylko do Foxa lamentowac!
Nie przeszkadza nikomu, ze kod powstaje na xasmach na pc itd, nie nie przeszkadza wam muza pisana pod emulem, tudziez pod rmt, ale przeszkadza wam, ze ktos ciezko pixluje cos na pc ...
Kreca mordkami oj kreca, regulaminy ustalaja, i co ?? 10 syfow na intro kompo kazdy po kilka obsranych skanow zawiera ale bydlo sie cieszy ... z wlasniej miernoty.
Wstyd mi ... i tyla ...
sorki za to ze sie unioslem, moze troche nazbyt impulsywnie napisane, ale przynajmniej mi ulzy.
przemyslcie to sobie.
Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor