To trochę podejrzane jest... Mam xegs, nówka sztuka kupiona wiele lat temu. Jest zapakowany w kartonik (nieoryginalny) i owinięty folią. Jak ostatnio sprawdzałem czy tam jeszcze jest, to zauważyłem, że i tak trochę "wypłowiał". Podobnie z kablami (inne starocie). Guma twardnieje i robi się bardziej krucha, albo lepiąca (brudzi palce). Jako kompletny dyletant z chemii twierdzę, że tworzywa z czasem same się rozkładają i zmieniają kolor.
A tu proszę - atarki jak prosto z fabryki!
Kiedyś widząc ceny boxowych staroci wpadłem na pomysł wypuszczenia serii lipnych 800XL -> Produkujemy nowe obudowy, styropiany, kartony, do środka obudowy wsadzamy elektronikę ze skupionych za grosze XLek i sprzedajemy jako "Wujek z usa znalazł na swoim ranczo kontener który kiedyś spadł z tira". Po powiedzmy... 399$/szt. :-)
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.