Ja od siebie podziekuje za swietna robote i organizacje niezlej imprezy. Owszem, poczatkowo mialem mieszane uczucia;
na wejsciu sala wydala mi sie brudna, nieco obskurna i zbyt mala, w sobote w poludnie nie bylo juz praktycznie stolikow,
a i z krzeslami bywaly chwilowe problemy co dla mnie jako osoby tymczasowo niepelnosprawnej bylo pewnym
dyskomfortem (na szczescie Winio i Macgyver zaraz mi cos orgranizowali).
Awaria pradu i problemy z jej likwidacja poczatkowo wywolaly lekka irytacje, po czym wesolosc a na koniec nawet
zadowolenie. Bo mozna bylo w koncu swobodnie porozmawiac w naprawde milej, zaciemnionej atmosferze ;)
Zdziwil mnie rowniez brak pokazow dem z roznych maszynek na b.screenie, jednak jak sie pozniej dowiedzialem to taki
pokaz odbyl sie juz w czwartek/piatek. Widac kto pozno przychodzi sam sobie szkodzi ;)
Od siebie wypunktuje tylko 2 delikatne minusy, ktorymi kompletnie nie musisz sie Grey'u przejmowac:
- umiejscowienie w miescie party place rewelacyjne; jednak sama sala budzila we mnie jakies blizej niezidentyfikowane,
negatywne emocje;
- ciagle przerwy i przelaczanie sprzetow podczas kompotow. Jestem raczej za tym zeby kompoty lecialy po calosci
z jednej maszyny a po ich zakonczeniu przerwa i przelaczenie na inna maszyne... w ten sposob sa jedynie
2 przerwy a nie 20. Choc rozumiem ze jakas idea takiej a nie innej organizacji przyswiecala, ale jej niestety nie znam :)
Grey, jezeli musisz odpoczac, udobruchac rodzine, itd. to zrob sobie przerwe, nie daj sie sterroryzowac atarowskiej
braci, zajmij sie soba, ale nie zostawiaj nas na zawsze. Nie chcesz SV2k13 zrob k14 albo i dopiero k15, a jesli dasz sie
namowic i sam nabierzesz checi na przyszly rok to chyba o frekwencje nie musisz sie juz martwic. Mysle tez, ze
tegoroczna podwyzka z 50 na 60zl malo komu byla dokuczliwa. Bedzie trzeba rob i za 70 czy ile Ci tam wyjdzie.
Zaluje tylko, ze jako organizator byles wiecznie zajety. Brakowalo mi wspolnego imprezowania i pogaduch jak za dawnych
czasow.
Na koniec male pytanie: Gdzie mozna dostac RealTime z party?
PS. pax pax ... Miker, Grey wyluzujcie. Nie znam sprawy ani jej powodow czemu tak na siebie smarujecie. Pamietajcie
jednak, ze w sieci bardzo latwo jest wywolac zle emocje, latwo tez jest niezrozumiec intencji i slow drugiej osoby.
Dlatego moze lepiej poczekajcie i uwagi wymiencie na jakiejs imprezie bezposrednio (oczywiscie jedynie werbalnie) ;)
Podziekowania i serdeczne pozdrowienia dla organizatora.
Atari Falcon 030 14MB+SD16GB; Atari TT 030 4MB ST-RAM, 64 MB TT-RAM; Atari 1040 STFM; Atari 1040 STE 4MB+NetUsbee+UltraSatan; Commodore 64+1541-II+XE1541; Atari 65 XE+CA-2001+Ultimate 1MB+Side2; P166MMX+GUS.