dzieki także wszystkim uczestnikom i także tym co wpadli na pare minut (niech sie domysli pewien człek, którego ksywy tu nie wymienię...)
- Ehhh, jeśli do mnie pijesz, to proza życia mnie zapiła... zabiła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Zloty » Silly Venture 2k12 - mega frasun dla Greya
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
dzieki także wszystkim uczestnikom i także tym co wpadli na pare minut (niech sie domysli pewien człek, którego ksywy tu nie wymienię...)
- Ehhh, jeśli do mnie pijesz, to proza życia mnie zapiła... zabiła
Zgadza się - XXL to chyba stare zdjęcie jest , nie poznałem Cię na party na początku :D
Ja też bardzo dziękuję. Greyowi za organizację, uczestnikom za towarzystwo. Było świetnie! Jeśli chodzi o prace, to maluchy pobiły wszystko. Co mnie najbardziej ucieszyło, to demo na 2600 (świetna muzyka! tylko jak sobie zrobić carta, żeby to obejrzeć na żywo...), no i dwa genialne dema na xl/xe (lamers r0x, a mec jest klasą sam w sobie!). Jeszcze raz wielkie dzięki! Do zobaczenia za rok :D
Nic nowego nie napiszę, ale dołączam się do podziękowań!!!
Party było MISTRZOWSKIE i jedynie żałuję, że nie dałem rady w niedzielę o 4 nad ranem wskoczyć do Hummer'a na przejażdżkę, ale niestety musiałem za kierownicę wsiadać po 11 a snu trochę wypadało złapać :)
No i fajnie było spotkać wszystkich starych jak i nowych dziwaków bawiących się starymi trupami :)
Chyba pierwszy raz wysiedziałem od początku do końca ( z małą 30 minutową przerwą ) na konkursach, ale nawet nie musiałem się zmuszać. Prace ogólnie były SUPER! :)
Grey, potęrzne DZIĘKI ślę!!!
I od razu wpisuj mnie na listę potencjalnych uczestników SV2k13!!! :D
A jak by nie jury (dzięki Ci człowieku) to nawet prac na 16bit bym nie widział.
Spoko. Po prostu nie mogłem tak bezczynnie patrzeć jak 16-bitowiec tuż przed puszczaniem kategorii Intra i Dema 16-bit leży w śpiworze w sleeping roomie! :) Trzeba było działać! :)
Spoko. Po prostu nie mogłem tak bezczynnie patrzeć jak 16-bitowiec tuż przed puszczaniem kategorii Intra i Dema 16-bit leży w śpiworze w sleeping roomie! :) Trzeba było działać! :)
"Dwaj mężczyzna w jednym łózku! Ja musiałem zawiadomic policja!" ;)
A na powaznie - przyłączam sie do podziekowań. To było moje pierwsze SV i zdecydowanie było warto.
PS. Jak lecialy kolejne coraz bardziej niesamowite pozdrowienia na bigscreenie, to w zasadzie bylem pewien ze zaraz pokaze sie Benedykt XVI i powie "posdrafiam wsistkich na Silly Venture" ;)
to w zasadzie bylem pewien ze zaraz pokaze sie Benedykt XVI i powie "posdrafiam wsistkich na Silly Venture" ;)
Hehe, no.
A jak to AdamK stwierdził, na następne SV to grey'owi została już tylko ekshumacja ciała Tramiela i wskrzeszenie go :)
( ale i tak wiemy że greyu da radę! ;) )
zaraz pokaze sie Benedykt XVI i powie
Hehe, jak w tym kawale o Malinowskim: "Ty , kto to jest ten w białej czapce obok Greya?" :)
Ode mnie również podziękowania - dla organizatora oraz dla uczestników, za doskonałą atmosferę itp.
Ogólne o maj got!
Ze względu na to, że tuż po przyjeździe 'na kolanie' skleciłem pokaz fotek w słabej jakości - zamieściłem dzisiaj pełną wersję mojego slideshow w nowej odsłonie + niepublikowane zdjęcia + lepsza jakość.
Życzę miłego oglądania. Pozdrawiam.
http://www.youtube.com/watch?v=jPfks0EA99w
Grey - dzięki za kolejne, wspaniale zorganizowane party;
pozdrowienia,
thePink
Grey! No to do 2k13 :) !! bo musze wrescie przejechac sie tym hummerem ;]
ja również, podobnie jak Stryker - musze załapać się w końcu na hummera !! chyba nam nie odmówisz? ;)))
Wielki "Frasunek" Grey'owi za Super Party. Podziwiam go i za organizację i za niespodzianki którymi mnie ciągle zaskakuje. Pozdrowienia dla wszystkich partowiczów, tych z którymi udało mi się porozmawiać i tych którzy jakimś sposobem mi umknęli.
Grey trzymaj ten kurs dalej.
ja również, podobnie jak Stryker - musze załapać się w końcu na hummera !! chyba nam nie odmówisz? ;)))
A ja muszę się załapać na Hades-a :P
Grey, dzięki wielkie za super party oraz za zmobilizowanie "małej" jak i "dużej" sceny atari, co zaowocowało jednym z lepszych kompotów w historii XL/XE i ST...
Pinowi też należą się duże brawa za wzorowe poprowadzenie kompotów - logo "Pin Ready" przejdzie pewnie też do historii i pojawi się jeszcze w niejednym demie ;)
a problem z prądem dodał tylko smaczku imprezie - myśle, że za pare lat, wszyscy będą to miło wspominać ;)
logo "Pin Ready" przejdzie pewnie też do historii i pojawi się jeszcze w niejednym demie
Cieszę, się że się podobało :)
dzięks Grey.
I dzięki dla twórców intr/dem , dużo frajdy w oglądaniu tych produkcji /Thanks to the makers of the prods, hell lot of a fun to watch them on and on
Również podpinam sie do podziękowań Greyowi.
Pozdrowienia dla wszytkich nowo poznanych ;)
Mega frasun dla Grey'a i wszystkich przybyłych. Udźwignąć taką imprezę, na tyle ludzików jeszcze z dodatkowymi fajerwerkami i paroma sytuacjami kryzysowymi - toż to wyczyn rzekłbym Atlasowy :)
Miło było się znowu spotkać, no i mam nadzieję, że za rok też się widzimy (najlepiej na molo w Sopocie o 5 rano :D )
PS: @qbahusak: Twój patent z szalikiem okazał się skuteczny, ból gardziołka w miarę przeszedł - tak miałem szczęście się przeziębić na party i grzeję się teraz w domu wyrku :/
dzięki Greyu!!!! fpyte imprezka:)
Moje 5 filmów (w tym ^^ ciii...) oraz 205 zdjęć już na pigwie. dzięki azbest!
http://ftp.pigwa.net/stuff/photos_and_v … /by_s0nar/
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Silly Venture 2k12 - mega frasun dla Greya
Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 60 zapytań