no to sie spotkamy w poznaniu :)
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Scena - 8bit » Trip to Opalenica
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no to sie spotkamy w poznaniu :)
Dely? Którym obciągiem jedziesz??? Zamierzam jechać przez Wawe;- tak będzie weselej;- do Krakowa dołącza Dracon_(ten z Katowic);- planuje wyjazd 26 bardzo rano, lub jeszcze z 25/26... to jak?
Będzie literek? (ABCDEF....) - to takie literki.
Mata byc kole 12:00 na zachodnim bo w ryja ;) Tak macie cyrklowac obciagi od siebie :)
Tata wie, tata dobrze gada :)
ale będzie fajny ten pociąg... 8)
i ja też będę nim jechał :twisted:
Pijaki....
Ja też jadę z pijakami!!! :D
Słuchajcie: Trzeba przygotować jakiś plan B może, na wypadek jakby pEkApE zdecydowało się jednak na strajk
Jako, że prawdopodobnbie bede wiozl rzootnik, zdecydowalem sie jednak na samochod, a co za tym idzie prawdopodobnie bede mial jakies wolne miejsce(a), które bardzo chętnie zapełnię w celu obnizenia kosztow. Warunek tylko 1 raczej szczupłe osoby, bo auto strasznie siada pod ciezarem, a stara to krypa i wole nie ryzykowac jakiejs wpadki podczas trasy.
Godzina wyjazdu jeszcze nie wiem, postaram sie wziac urlopa na piatek i ruszyc z rana, coby powoli bezpiecznie sobie dojechac.
Peace!
Xray: to byla aluzja do mnie? No offence...
nie nie ;)) żadnych aluzji ;)) nie jesteś jednynym miskiem ;)) pięciu tez nie zabieram od razu mowie. boje sie po prostu o auto.
[...] postaram sie wziac urlopa na piatek i ruszyc z rana [...]
Peace!
khem, urlopa na czerwony dzien ? (tzn na czerwony w kalendarzu)
Ja pracuje w zbojeckich warunkach jesli chodzi o dni wolne ale tego dnia nie osmielili by sie nawet u mnie kazac przyjsc do pracy :)
Xray - piatek jest wolny! ;)
jak pykapy zastrajkuje to niestety ( dla mnie :D ) jadę brumbrumem i
też będę miał wolne miejsca :twisted:
Jakoś trzeba dotrzeć do Vaśka 8)
Iksie jak by co to o ktrórej się wybierasz i kiedy?
Mikey ma racje ;)) mam tu taki kocioł, że mi się pochrzaniło. w piątek nie pracuje;) więc pełna dowolność godzinowa - raczej w piątek jakoś z rana coby dojechac na tą 15.
Iksie to jak by co robimy "małą" kolumnę....
chociaż chciałbym się przejechać pociągiem...! 8)
tylko trochę mnie martwi te pykapy i ch strajjjjkiiiii! :rolleyes:
Co wy tu opowiadacie ... Przeciez jak PKP zrobi strajk to chyba na party przyjedzie vasko i wy bo przeciez inni tylko pociagami jezdza!!!
Bedzie dobrze, ja wam mowie.
z tego co na onecie czytalem strajk zawieszono.
niestety tak jak obawialem sie wczesniej, praca nie pozwoli mi na przyjazd... 26.12 od 10:00 musz ebyc w firmie... zas 27.12 od 8:00...
ech...
Co wy tu opowiadacie ... Przeciez jak PKP zrobi strajk to chyba na party przyjedzie vasko i wy bo przeciez inni tylko pociagami jezdza!!!
Bedzie dobrze, ja wam mowie.
Nie Dely Ciebie gdzieś "zgarniemy" po drodze :twisted:
Jak strajku nie ma to jadę pociągiem :twisted:
Strajk Generalny. Od ... dziś --''
ajajaj ale się narobiło ...
zacznym oglądać fakty i teleexpresy.. - ciekawy czy coś konkretnego powiedzą.. :rolleyes: :?
Elkabato: o 14.34 przyjezdza na stacje Torun Glowny
Jak juz bede jechal (co jest coraz bardziej mozliwe :) ) to z Wąbrzeźna o 13:51 odjazd (to ten sam pociag). Tam mnie wypatrujcie :)
Póki co, znowu zawiesili strajk. Jajo to będzie, jak go wznowią jak tzreba będzie wracac --'. Jak wy z Poznania to ja z Włocławka będę jechać.
W panoramie jeden ze strajkujacych kolejarzy zapewnil, ze nawet jesli kolejarze beda dalej strajkowac, to w czasie swiat dadza sobie spokoj, wiec na party dojedziemy :) A wiec panie i panowie: JEDZIEMY BEZ OBAW ! :)
Chej Miski jako że macie doświadczenie siem zapytac chcialem:
Ile może kosztowac bilet normalny Wawa - Opalenica ??
Pospiech: = ?
Expres: = ?
moze ile kosztowal w zeszlym roku ?
takie informacje by sie przydaly.
Informacja taryfowa
od Warszawa Centralna do Poznań Gł.
Kilometry: 306 km
Cena(1./2.kl): 62,13/41,42 zł z ulga = 26,10zl + 2zl miejscowka
Informacja taryfowa
od Warszawa Centralna do Poznań Gł.
Kilometry: 306 km
Cena(1./2.kl): 104,25/72,50 zł z ulga = 49,00zl
Cena zawiera dopłatę do EX(1): 9.00 zł;
- w niektórych pociągach dopłata może się różnić
A Iksie ceny są na ten rok! dowiadywałem się całkiem nie dawno :twisted:
a gdzies to mozna w necie poczytac ? czy zadzwoniles ?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Trip to Opalenica
Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 63 zapytań