76

No o to, ze jakby byly miejsca to nie szukalibysmy innego transprotu, ktory zreszta juz mamy zalatwiony.
Pamietaj ze pieniadze to nie wszystko. Sa jeszcze ludzie.

77

na lodzie? Zajac jedzie, 0xf miejmy nadzieje tez, kasa na zmniejszenie kosztow (przynajmniej z mojej strony, nie wiem jak AS) bedzie.
o jaki lód chodzi?

The UNIX Guru`s view of Sex:
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep

78 Ostatnio edytowany przez mazi (2012-11-29 12:57:08)

AS: trzeba bylo to od razu na forum napisac a nie na maila dopiero po tym jak sie maly spytal "co ty odpierdalasz"...
Jakbys wczesniej poinformowal to spokojnie bysmy sie pomiescili z malym a teraz jak juz mamy zaklepany inny transport to nie bede robil takiej poruty jak ty.

edit:
jellon: najpierw maly, bo nic nie wiedzial oraz i inni, potencjalni kandydaci na miejsce. A takze ci o ktorych napisalem w czesci do ASa.

79 Ostatnio edytowany przez mazi (2012-11-29 13:03:11)

Wapniak byl we wrzesniu... Trzeba bylo od razu zrezygnowac wtedy ja nie musialbym szukac nowego transportu...

80

mazi: gorzej ci? opcja z jurym urodzila sie na dniach, opcja z Malym niby pojawila sie tuz po wapniaku, ale miala tez swoje "zwroty akcji". dopiero 7mego listopada na nowo odzyla opcja wyjazdu z Malym, wiec twoje pieklenie sie jest - delikatnie ujmujac - niesprawiedliwe.

sam tez pokreciles, zrezygnowales z 2 miejsc nie proponujac rekompensaty. "jak kali ukrasc to dobrze, jak kaliemu to zle"?

81

jell: to co pisalem bylo do ASa. Nie moja wina, ze jego posty skasowano.
Nie odpowiadam za to jak formuuje mysli AS. A napisal tak, ze brzmialo jakoby umowil sie jurym na Wpaniaku.
Co ty myslisz, ze bym sam do siebie pisal post pod postem!?

Jak rezygnowalem to bylo jeszcze duzo chetnych, lacznie z toba.

82 Ostatnio edytowany przez Maly_swd (2012-11-29 21:10:51)

No nic niezle wystawilisci, wiec jade sam.
Szkoda, bo koszty sie zwiekszyly... nie jest to jakies zdarzenie losowe , a zwykle walenie w ch...ja

My tu gadu gadu, a dziewczyny w Ornecie nic cieplego w ustach od rana nie mialy:) <>

83

Maly, a kiedy dokladnie startujesz?

84

Piatek w godzinach 8:00-9:00 zalezy od tego czy ktos bedzie jechal i trzeba bedzie sie zebrac.

My tu gadu gadu, a dziewczyny w Ornecie nic cieplego w ustach od rana nie mialy:) <>

85

Dzieki. Wybiore chyba jednak pociąg z Lodzi.

86

szukam transportu na torbę z moją TT i LCD. jadę PolskimBusem i tam jest ograniczenie do 20kg

Lynx I / Mega ST 1 / 7800 / Portfolio / Lynx II / Jaguar / TT030 / Mega STe / 800 XL / 1040 STe / Falcon030 / 65 XE / 520 STm / SM124 / SC1435
DDD HDD / AT Speed C16 / TF536 / SDrive / PAK68/3 / Lynx Multi Card / LDW Super 2000 / XCA12 / SkunkBoard / CosmosEx / SatanDisk / UltraSatan / USB Floppy Drive Emulator / Eiffel / SIO2PC / Crazy Dots / PAM Net
http://260ste.atari.org

87

mazi: aha, to czaje, bo faktycznie nie widzialem tego co skasowane.

Maly: maila wlasnie pisze do Ciebie.

88

Maly_swd napisał/a:

No nic niezle wystawilisci, wiec jade sam.
Szkoda, bo koszty sie zwiekszyly... nie jest to jakies zdarzenie losowe , a zwykle walenie w ch...ja

Tragedii nie będzie :)
Mam propozycję, chłopaki jadą ze mną, ale działkę za podróż zapłacą Tobie ( w końcu u Ciebie zabookowali się najpierw )
Widać im zależy jednak dotrzeć na party w czwartek ( no chyba, że będzie taka śnieżyca jak 2 lata temu, to będziemy w pierwszych godzinach piątku ) a ja i tak byłem na początku nastawiony na to, że jadę sam :)

89

ja i jell pisałem małemu że zapłacimy za podróż co by chłop nie był stratny!

90

Panowie, to nie chodzi o to aby mi placic. Wyjasnie moze to bardziej bo nie chce pozniej zgrzytow:
1. Jak wiecie mialem nispodziewany zwrot akcji z praca (nie bede sie zaglebial w szczegoly, ale bylo b.nieciekawie finansowo - kredyt itp i brak pracy wiecie co oznacza).
2. Pozniej napisalem ze jest ok i dostaje urlop u nowego pracodawcy (a jak wiadomo ciezko jest w pierwszy miesiac pracy brac urlop).
3. Zadeklarowalo sie duzo osob ze chce jechac
4. Jak bym wiedzial ze zmienicie zdanie to tez bym jechal PlBusem lub moglbym wyjechac w czwartek np o 18:00 i by bylo git.
5. A tu nagle sie okazuje, ze zmieniliscie plan i o malo co bym sie o tym nawet nie dowiedzial. Przez co w sumie jestem w plecy jakas kase.

tyle w temacie

91

Maly, jedź ze mną polskimbusem, są jeszcze miejscaza 88 zeta razem z powrtotem

Lynx I / Mega ST 1 / 7800 / Portfolio / Lynx II / Jaguar / TT030 / Mega STe / 800 XL / 1040 STe / Falcon030 / 65 XE / 520 STm / SM124 / SC1435
DDD HDD / AT Speed C16 / TF536 / SDrive / PAK68/3 / Lynx Multi Card / LDW Super 2000 / XCA12 / SkunkBoard / CosmosEx / SatanDisk / UltraSatan / USB Floppy Drive Emulator / Eiffel / SIO2PC / Crazy Dots / PAM Net
http://260ste.atari.org

92

Jade autkiem, juz postanowione... :)

Do zobaczenia na party

93

zdecyduj sie, raz piszesz ze nie chodzi o kase, a raz ze jestes jakas kase w plecy. jak serio jestes - no to o co kaman? prosilem in priv o nr konta, zero odzewu procz zalu tu, ze jestes stratny...

o tym ze jest opcja bys jechal w czwartek o 18.00 w tym watku nie widze, ale fakt - moglem zapytac i przyznaje sie bez bicia ze tego nie zrobilem :(
jakbym wiedzial ze tak sie to wszystko bedzie zmieniac, to i ja bym sie do tego watku nie pchal.
o malo bys sie nie dowiedzial? jak tylko ja sie dowiedzialem - od razu informowalem.

94

Jellonek, nie chodzi o kase w takim sensie ze umieram z glodu i potrzebuje jej. Chodzi o to ze byl plan aby obnizyc koszty wyjazdu tak Twojego jak i mojego. To ze sie "rozmysliliscie" nie oznacza, ze chce wasza kase, poprostu nie jest to ladne zagranie z Waszej strony i tyle.
PRV nie czytam.

Poniewaz nie siedze na tym forum dzien w dzien i uwazalem ze temat jest "dopiety" i wszyscy jada. Wyszlo ze nikt nie jedzie.

Na poczatku postu  bylo kiedy i jak chcecie jechac. Wypadl piateki tyle.

Wiec nie widze powodu aby walkowac to dalej.

95

"Szanse 51%" to nie znaczy, że nie jadę. :)

https://www.youtube.com/watch?v=jofNR_WkoCE

96

Fox :)

97 Ostatnio edytowany przez saulot (2012-12-05 18:34:01)

maly_swd: cześć, masz jeszcze jakieś miejsca? Jak potwierdzi się mój urlop w piątek to bym się z Tobą zabrał z Wawy. Możliwe, że wynalazłbym jeszcze dwie osoby chętne.

[apdejt]: sprawa jest już nieaktualna znalazłem transport.

=========================================
[www] https://nokturnal.pl
[ 16/32 bit Atari development wiki] https://bus-error.nokturnal.pl

98

Hej, zdaje się, ze ja potrzebuje transportu z W-wy - bardzo chętnie w czwartek wieczorem.

http://www.5oft.pl/

99

wezcie na poprawke to, ze Maly_swd tu zaglada mocno nieregularnie, dlatego tez podal w pierwszym poscie nr, pod ktorym latwiej bedzie tego typu sprawy uzgodnic.
polecam zadzwonic i sie dogadac.

100 Ostatnio edytowany przez pirx (2012-12-05 19:22:42)

danke schoen! załatwione :]

http://www.5oft.pl/