1

Jak w temacie, onegdaj uratowana przed złomiarzami - niestety, nie udało się uratować całego automatu :/
Teraz troszkę konkretów:
- według poprzedniego właściciela - automat był sprawny, więc przypuszczam, że płyty sprawne
- na ogląd - zawiera komplet chipów, na OBU płytach głównych
- wersja z automatu Segi, płyty sygnowane przez Segę z Japonii
- złącze? Nie znam się, ale na 99% jamma
- wersja na jednego gracza - http://www.arcade-museum.com/images/118 … 142223.gif
Działamy na zasadzie licytacji - powiedzmy do przyszłej niedzieli. Zaczynamy od 20zł plus wysyłka (nie ważyłem, więc nie wiem ile) lub odbiór osobisty (ewentualnie przekażę komuś, kto na SV będzie jechał - nie ma problemu raczej). Jak nie pójdzie tutaj - pewnie wyląduje na alledrogo :/
Miałem nadzieję kiedyś to uruchomić, niestety sytuacja zmusiła mnie do zmiany planów :/

Sikor umarł...

2

Ciekawe, czy bateria w "suicide ROM-ie" padła czy nie (jeśli padła, płyta bez podmian ROM-ów się nie uruchomi).
No nic... zaczynamy: 30 zł. :)

Atari 8-bit: 2600, 2600Jr, 7800, 400, 600XL, 800XL, 65XE, 130XE, 800XE, XEGS
Atari 16-bit: 260ST, 512ST, 512ST+, 512STE, 1040STE, 1040STF, 1040STFM, MEGA1

3

A tego nie wiem... Za to mam jakby co dla Ciebie dobrą wiadomość - w Kielcach czasem bywam (co prawda w tygodniu, ale zawsze), więc jakby co... Poczta nie zarobi ;)

Sikor umarł...

4 Ostatnio edytowany przez stryker (2012-11-15 08:07:19)

To jest cały automat czy wnętrzności ? Jakieś fotki tych płyt... jakie kostki (epromy??) tam siedzą ? :>

"wszystko się kiedyś kończy......."

5

Stryker:przeczytaj temat tego topicu :P

6

Fakt ;D ... to fotki płyt poproszę :)

7

stryker napisał/a:

to fotki płyt poproszę :)

Jakość komórkowa - i od razu uprzedzam, obecnie nie mam nawet jak lepszych zrobić...

Post's attachments

outrun_zdjecia1.7z 1.15 mb, liczba pobrań: 14 (od 2012-11-15) 

outrun_zdjecia2.7z 983.98 kb, liczba pobrań: 6 (od 2012-11-15) 

outrun_zdjecia3.7z 1.25 mb, liczba pobrań: 5 (od 2012-11-15) 

Zdjęcie0191.jpg 229.12 kb, nikt jeszcze nie pobierał tego pliku. 

Zdjęcie0200.jpg 258.73 kb, nikt jeszcze nie pobierał tego pliku. 

Tylko zalogowani mogą pobierać załączniki.
Sikor umarł...

8

Sikor, napisz do Doxa (Tomek Slanina) z MameDev Team'u. Może połasi się na te pcb. Tutaj dostaniesz marne grosze. Tomek będzie wiedział co z tym zrobić. E-mail łatwo znajdziesz w sieci.

STYMulator JIL ST YM2149 mjuz:k @ gnu/linux
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

9

Na razie 30zł i Amun_Ra wygrywa.
@Grzeniu: pewnie bym i dostał więcej, ale w życiu nie zawsze chodzi o interesy. Po prostu chciałbym, aby pozostała w naszym gronie - a nuż kiedyś uda mi się u nowego właściciela z raz na tym zagrać? ;P

Sikor umarł...

10

@Amun-Ra: proszę o potwierdzenie via PM. Potem ustalimy szczegóły.

Sikor umarł...

11

Sikor napisał/a:

@Grzeniu: pewnie bym i dostał więcej, ale w życiu nie zawsze chodzi o interesy.

Oczywiście... czasem tak.

Sikor napisał/a:

Po prostu chciałbym, aby pozostała w naszym gronie - a nuż kiedyś uda mi się u nowego właściciela z raz na tym zagrać? ;P

Niepoprawny marzyciel.

STYMulator JIL ST YM2149 mjuz:k @ gnu/linux
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

12

W czwartek jestem w Kielcach. Brak potwierdzenia do jutra - oznacza rezygnację Amun-Ra, płyta najprawdopodobniej wyląduje na alledrogo.

Sikor umarł...

13

Amun-Ra widzę wyląduje u mnie na czarnej liście - czyli brak możliwości zakupu. Nawet nie raczył się odezwać.

Sikor umarł...

14

Sikor jakby co to w tej cenie moglbym ja wziasc.... wypisałbys mi tylko liste epromow jakie tam siedzą ? To wtedy dam znac czy tak czy nie... no chyab ze juz zdecydowales z tym allegro :)

15

@Stryker, epromy są pozaklejane naklejkami. Nadal mam cichą nadzieję, że to ktoś uruchomi. Nie, co do allegro jeszcze nie zdecydowałem. Jeśli obiecasz, że zgrasz zawartość epromów - rozważę oddanie Tobie (może się uda przez Gzynia na SV dostarczyć - ale nie rozmawiałem z nim na ten temat).

Sikor umarł...

16

W końcu poszło jednak do Amun-Ra, z tego co wiem - już dotarło. Temat do zamknięcia.

Sikor umarł...