1 Ostatnio edytowany przez bezrobotny (2012-11-07 18:09:04)

Panie Kolego Moderator, bardzo wielka prośba, jeśli Ktoś wklei tu na forum jakieś linki związane z moją osobą to proszę je zawsze usuwać... Z GÓRY DZIĘKUJĘ!

2

PunBB bbcode test

gep/lamers^dial

3

To jest dobry wątek na galerię facepalmów, chociaż za sprawą kolegi to większość dobrych już tu widziałem :)

http://just.razzi.me/photos/518285/1498fc9.jpg

The problem is not the problem; the problem is your attitude about the problem

4

PunBB bbcode test

gep/lamers^dial

5

Troll

6 Ostatnio edytowany przez Jacques (2012-11-08 10:14:12)

Próba mikrofonu, raz, raz... http://allegro.pl/kartridz-spartados-x- … 91926.html
:D

P.S.
Nie gniewaj się, ale prywatne sprawy załatwia się pisząc gdzie indziej niż na forum... ;)

7

Dely działaj, liczę na roczne bany dla niepokornych...

8

ale ciekawi mnie skąd u Was takie namierzanie, tęsknota za starym ustrojem? co Wam to daje, że wwalicie na forum taki link... a może się do mnie przysadzacie prowokując do jakiegoś ataku po którym Głowny zacznie banować?

9

Mogę jedynie obiecać, że będę szczególnie zwracać uwagę na offtopikowanie w Twoich wątkach. Ale tylko w tych, które zawierać będą pytania, na które odpowiedzi nie znajdują się na pierwszej stronie wyników Google.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

10 Ostatnio edytowany przez wieczor (2012-11-08 11:37:59)

Ależ nikt się do Ciebie nie przysadza. Zwróć uwagę z jakim pobłażaniem traktowane są niektóre Twoje wyskoki. Zostałeś ulubieńceme grupy głównie z powodu zadawania głupich pytań (wiem - podobno takich nie ma, ale...) np. pytanie w wątku o rzeczy oczywiste, które są czytelnie dla każdego laika wypisane np. w jego pierwszym poście.

A Twój postulat z pierwszego posta jest w ogóle zabawny.

Netykietę znasz? Znajdź przez google i poczytaj. W ogóle generalna zasada - najpierw czytaj potem pytaj, bo najczęściej się okazuje, że nie są potrzebne. Wtedy ludzie będą traktować Cię poważnie. Pozdrawiam :)

The problem is not the problem; the problem is your attitude about the problem

11

Co ma do tego stary ustrój? Wstydzisz się aukcji, która notabene jest całkiem rozsądna?

12 Ostatnio edytowany przez syscall (2012-11-08 11:42:32)

dely napisał/a:

Mogę jedynie obiecać, że będę szczególnie zwracać uwagę na offtopikowanie w Twoich wątkach. Ale tylko w tych, które zawierać będą pytania, na które odpowiedzi nie znajdują się na pierwszej stronie wyników Google.

To liczymy tez na kasowanie watkow nie spelniajacych tego kryterium.

ps: Ja osobiscie (co juz parokrotnie mowilem) jestem zdziwiony taka poblazliwoscia i wybiorczoscia reakcji moderatorow :)

"Was powinny uzbrojone służby wyciągać z domów do punktów szczepień, a potem zamykać do pi* za rozpowszechnianie zagrożenia epidemicznego" - Epi 2021
"Powinno się pałować tylko tych co tego nie rozumieją. No i nie szmatki i nie chirurgiczne tylko min FFP3, to by miało jakiś sens. U mnie we firmie, to jak przychodzi bezmaskowiec, to stoi w deszczu przed firmą" - Pin 2021

13 Ostatnio edytowany przez AS... (2012-11-08 14:17:22)

Ale forum bez Antybrygady/Bezrobotnego
-Karola z Siedlec nigdy już nie było by takie same :P
Bo kto  w końcu zadał by pytanie:
jaki jest link do google :)

A tak przynajmniej zawsze można pooglądać nową kolekcję face palm :)
Wiele osób twierdzi że bezrobotny to fake dziecki neostrady :) Ale on się cały czas boi przyjechać na jakiś nasz zlocik,...

14

syscall napisał/a:

ps: Ja osobiscie (co juz parokrotnie mowilem) jestem zdziwiony taka poblazliwoscia i wybiorczoscia reakcji moderatorow

Pobłażliwość wynika z mojej miłości do rodzaju ludzkiego, natomiast wybiórczość z braku czasu na czytanie wszystkich postów. Ogłaszałem nabór na moderatorów - chętnych nie było, a niektórzy z tych, którzy zostali wybrani na ochotnika zrejterowali.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.