Witam
Mam do sprzedania Ultimate1mb w wersji do 130XE . Jak do mnie przyszło tak leży w szafie do dzisiaj . Cena 170 zł + koszty przesyłki .
Pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Ultimate1MB nowy nigdy nie instalowany wersja dla 130XE
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Mam do sprzedania Ultimate1mb w wersji do 130XE . Jak do mnie przyszło tak leży w szafie do dzisiaj . Cena 170 zł + koszty przesyłki .
Pozdrawiam
Biorę :) Podaj jakieś szczegóły do rozliczeń. Będziesz na SV czy wolisz wysłać pocztą? Zapłacić oczywiście mogę z góry.
A więc sprzedane, szczegóły wyślę via pw .
Nie mam chociaż swojego czasu szukałem ze 2-3 miesiące . . .
Ultimate beda zaniedlugo, vbxe moze...moze.. Seba sie musialby wypowiedzic z Electronem
Nie mogę z Wami :) Przecież tu już w jakimś wątku Candle napisał, że ponoć jesteście dogadani :D
no przeca pokrestnie pisze ze jestemy
Ultimate beda zaniedlugo, vbxe moze...moze.. Seba sie musialby wypowiedzic z Electronem
Na lotharek.pl jest info: "Ultimate 1MB. Soon available ! Preordering OPEN - delivery after 4th December"
Preorder U1MB będzie na tym forum?
Biorę :) Podaj jakieś szczegóły do rozliczeń. Będziesz na SV czy wolisz wysłać pocztą? Zapłacić oczywiście mogę z góry.
Wysłane, jak dojdzie proszę o informację żeby można było zamknąć temat .
Ok, dzięki za info
Przesyłka dotarła serdecznie dziękuję. Temat do zamknięcia
Przesyłka dotarła serdecznie dziękuję. Temat do zamknięcia
Również dziękuję za sprawną transakcję .
Temat można zamknąć :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Ultimate1MB nowy nigdy nie instalowany wersja dla 130XE
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 57 zapytań