:D MISZCZ ;) ciekawie czy takich paziów jest więcej? :D :D
No Sebaloz jest tylko jedna, ale jak się fajnie prezentuje na tle szarej i ponurej rzeczywistości ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Zloty » Silly Venture 2k12 - lista potencjalnych uczestników
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
:D MISZCZ ;) ciekawie czy takich paziów jest więcej? :D :D
No Sebaloz jest tylko jedna, ale jak się fajnie prezentuje na tle szarej i ponurej rzeczywistości ;)
ok, kolejne 3 osoby dopisane do listy, mamy już okrągłe 80 osób.
jak jest miejsce - proszę o wpisanie;)
@koala: witam na liście :) myślę że spokojnie dociągniemy do 130 osób :D
btw - dodałem kolejne 4 osoby.
kolejne 3 osoby na liście, niedługo pęknie już setka osób.
Jak już pisałem w wątku obok - ja też już jestem na 110% :)
kolejne 3 osoby na liście, niedługo pęknie już setka osób.
no i jeszcze ja :)
Sorry, Cyprian, byłem przekonany że już dawno jesteś na liście :) I tak "pogubiłem" kilka osób, które deklarowały przyjazd (mam na myśli te powyżej 50%).
grey, czy taka deklaracja jest dla Ciebie istotna? Tj cos rezerwujesz, obliczasz itp?
Bo ja w tej chwili swoje szanse oceniam na 90%. Problem w tym, ze dwa poprzednie lata tez bardzo chcialem pojechac i w ostatniej chwili cos mi stawalo na drodze, wiec w tym roku nie chce zapeszac :/
@nosty: trochę "na wyrost" planuję budżet imprezy, zakładam że przy liczbie 130 nie przyjedzie ok. 20, natomiast zjawi się parę osób "lokalnych". To już jest dla mnie jakiś wyznacznik.
Kolejne 3 osoby na liście - trzon firmy ASF :)
Ajcek, dzięki za info :)
Muszę z teściową pogadać by mi córki przypilnowała w weekend. Jak się uda to będę ;) Dam znać.
Też poproszę o dopisanie jeżeli jest miejsce.
Proszę o dopisanie mnie i mojej małżowinki. :)
Proszę o wpisanie mnie na listę potencjalnych uczestników.
No i kolejne 6 osób na liście.
Proszę o wpisanie mnie na listę :)
grey: ja też wpadam, możesz też sqwarda wpisać, napisz jeszcze do Mónasa, bo się chłopak jeszcze opiera.
pzdr!
@saulot: dzięx za info, tak tak, Wiem że Sqward będzie - od dawna jest na liście :) a mOONIe tradycyjnie chce przyjechać, ale nie wie czy da radę. będę nadal spamował jego skrzynkę ;)
na miesiąc przed party mamy na liście 108 osób :D
Mogę potwierdzić że będę na 100% :D
na miesiąc przed party mamy na liście 108 osób :D
kolejny update na liście :) 110 osób, ale lista i tak jest niepełna - dzisiaj przejeżdżając obok Hostelu Bursztynek zajechałem aby obadać listę rezerwacji :) I co ja "paczę"? :) Są tam osoby, których nie ma na tej liście :) Także 130 partyzantów jest realne :)
Będę na 100% :)
Pytanie czy można zabrać rodzinę (tą młodszą i tą troszkę starszą) ? Na pewno nie będą chcieli siedzieć tam cały dzień, ale żeby chociaż zobaczyli.
@kukems: oczywiście. dodatkowo Panie (tradycyjnie) nie płacą za wjazd.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Silly Venture 2k12 - lista potencjalnych uczestników
Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 61 zapytań