Yo masa siekiera(łt)!
Mam pytanie, kto, jak, czym i kiedy jedzie na lasta z warszawy? Glownie chodzi mi o milosnikow PKP.
Mozna bowiem sie zgadac i pojechac razem - razniej IYKWIM ;)
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Scena - 8bit » Trip to Opalenica
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Yo masa siekiera(łt)!
Mam pytanie, kto, jak, czym i kiedy jedzie na lasta z warszawy? Glownie chodzi mi o milosnikow PKP.
Mozna bowiem sie zgadac i pojechac razem - razniej IYKWIM ;)
ja 26 po poludniu/wieczorem. jest expres 1720 o 2020 w poznaniu o 2135 do Opalenicu 2212 na miejscu, lub 1905 pospiech, Poznan o 2227 i do Opalenicy o 2248 na miejscu 2326.
Hm to moze tym pospiechem skikniemy ?
To jeszcze ja sie przylacze do pytanka, lecz z zamiana Warszawy na Krakow lub Katowice :>
Dely: jestem za.
Dracon__ : moze kolejny LIBATION TRAIN?
No napewno bedzie kolejny, zobaczymy ile sie degustatorow zbierze pozatym szybciej podroz mija ;)
a ja bede trzymal za was, zeby kazdy na miejsce dojechal i stacji nie pomylil ;-)
a ja caly czas zachodze w glowe czy pociag czy samochod..
Znow chcesz pojezdzic na czerwonym swietle, zmeczony, nieyspany? A moze wolisz mila bezstresowa podroz, ze spiewem manamana na ustach?
A poznaniacy, tej? TeBe? Dolaczamy do libejszyntrejn, czy kombinujemy wlasny transport?
z wawa do poznania, w moim przypadku w rachube wchodzi tylko pośpiech... die Geld ist knapp. :?
BeWu: na MadTeam nie licz za bardzo bo oni lubia sie pojawiac dopiero na sam koniec... dziwni jacys...
Z ekipy olsztynskiej to ja przyjezdzam na 99,9% - z pewnych zrodel wiem, ze Winio i Eros tez beda jechac, a wiec jedziemy brygada... jak sie uda namowic Mayoneza to chyba bedzie totalnie zaye..scie. Na Chrisa nie liczcie (buehehhheheheheehahahaha). Acha, jedziemy oczywiscie pociagiem i prawdopodobnie w okolicach Torunia zachaczy takze Elkabato - kiedy dokladnie, tego nie wiem - podobno PKP ma szykowac zmiane rozkladow, wiec przyszlosc pokaze. Aha - i moze warto sie pomodlic, zey w tym czasie kolejarze nie strajkowali, a pan Andrzej L. nie blokowal drog, wtedy dotrzemy na czas. Btw. jakby ktos na trasie Olsztyn-Torun-Poznan chcial sie przylaczyc do naszego Train (byc moze Libation) to dajcie cynk ;)
Btw. jakby ktos na trasie Olsztyn-Torun-Poznan chcial sie przylaczyc do naszego Train (byc moze Libation) to dajcie cynk ;)
Toruń? Coś mi ta nazwa mówi, ale co... :D
... a ja zastanawiam się, czy nie dołączyć do kierunku Warszawa; proponuję trase:
* Katowice (Dracon_(!))
* Kraków (Pin/Xan/...??)
* Radom (?...ktoś tam mieszka? :D )
* Wawa (...)
* Pozen, i Opalenitza.
... to z racji na dobrą zabawe:: :D
Jednakże problemem może okazać się to, że jedyny (?) pośpiech z Krakowa na Wawe jedzie chyba około 01:00 am.. a + do tego 26 i święta; cholera wie jak to pojedzie. Musza to sprawdzić. 8O
Mi jak najbardziej pasuje :) jeszcze nie zapominajmy o adepcie choc nie wiadomo czy bedzie startowal z Krakowa czy Katowic. Juz od dzisiaj powinny byc nowe rozklady Polskich Kur** Pociagow, jutro na spokojnie sobie przestudiuje co jak jedzie.
autem w sumie taniej, ale zato ciapongiem sympatyczniej
jest prawdopodobienstwo ze bede ruszal z warszawy poniewaz udaje sie na swieta do Starych. W kazdym razie wsiadam w Warszawie lub w Radomiu.
A ty iksik nie wymadrzaj sie tylko jedz z nami :)
jakby autem, to trza zmienic oponki na zimowe ... heh ... i prowadzic caly czas. ale jest szansa, ze thomazzo shofer da sie namowic na wyjazd wiec byloby 2 kierowcow i bryka na gaz.
...myśleć!, myśleć!
E tam, nie da sie namowic zobaczysz ;)
A jesli chodzi o gaz to nie boj nic, mam juz zakupione butle :)
I jeszcze jedno: kto nie jedzie z nami ten jedzie przeciwko nam!!!
a mozeby tak tym pospiechem z Terespola ? o 22:39 na centralnym nr pociagu chyba P18202
bezposrednio. przesiadki w mroźne dni mogą być straszne w skutkach. ale narazie sie nie wyrywam bo ... moze autem ...
Wy chcecie byc na noc dopiero w piatek w Opalenicy ?!?!?!
Imho stanowczo za pozno :)
Ja tam jade 26tego rano. W Posen okolo 17tej ...
UPDATE:
P 28102 - 26/12/2003 - MOZE TYM CO?
Stacja Przyjazd Odjazd Pociąg
Lublin 9:40 P 28102
Nałęczów 10:00 10:01
Puławy Miasto 10:16 10:17
Dęblin 10:33 10:34
Pilawa 11:07 11:08
Warszawa Wschodnia 12:02 12:05
Warszawa Centralna 12:13 12:20
Warszawa Zachodnia 12:24 12:25 P 28103
Sochaczew 13:02 13:03