1

Potrzebuję adres do odesłania gazety i zasilacza. Ewentualnie info, komu przekazać.

Sikor umarł...

2

on tu nie czesto sie pojawia. z mono sobotni ranek przegadal, moze mono ma jego nr tel.
inna opcja to jury - bo zdaje sie ze byl sporo razy wymianiany w roznych rozmowach przez irate, jako "swój zią".

The UNIX Guru`s view of Sex:
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep

3

Irata nie ma "swojego" adresu aby to można odesłać. Sikor, jak przyjadę po swoją koszulkę to mogę te jego rzeczy zabrać, tyle że do naszej mieściny zjadę jakoś w poniedziałek pewnie.

4

Irata przed chwilą do mnie dzwonił i pytał się czy ktoś nie ma przypadkiem jego ram-carta którego zostawił na party.

"...Jeśli więc nie traktujemy dysku jako podręcznego śmietnika, w którym przechowujemy wszystko, co tylko wpadnie nam w ręce, to 20 MB starcza nawet z dużym zapasem..."

5

kurka wodna do mnie też dzwonił w tej samej sprawie, mówi że nie ma netu aby cokolwiek załatwić.

A właściwie to kto mu dał mój numer telefonu...

800XL  XC12  LDW 2000  Portfolio  1040 ST, STE  Falcon 030 (Deskpro)  Jaguar
... oraz inne grzyby i Amigi :-P

6

A do mnie nie dzwonił. Karta nie znalazłem po party - więc raczej na miejscu nie zostawił, chyba, że ktoś "raczył" schować do siebie, ale nie przypuszczam, aby ktokolwiek z nas. Na numer, który ktoś mi przesłał do niego - nie odpowiada. Jakby odezwał się jeszcze do kogoś - spytajcie, jak mu odesłać lub komu oddać zasilacz i gazetę, które zostawił.

Sikor umarł...

7

Planuje być na SV i tam odbierze, więc przekaż komuś kto tam jedzie np. mnie :)

"...Jeśli więc nie traktujemy dysku jako podręcznego śmietnika, w którym przechowujemy wszystko, co tylko wpadnie nam w ręce, to 20 MB starcza nawet z dużym zapasem..."

8 Ostatnio edytowany przez sOnar (2012-10-11 08:35:30)

Carta mam ja (przecież mówiłem przy Was, że biorę dla niego) i autografy J.H. Dzwonił do mnie i sprawa odbioru obgadana.

[opuściłem to miejsce bezpowrotnie][dziękuję za skasowanie mojego konta]

9

Przesłał mi informację za pośrednictwem forum Atarionline, abym tutaj opublikował:

Irata4 napisał/a:

Witam wszystkich :-)z uśmiechem ,jak widać udało mi się w końcu dotrzeć do "domu" party WAP-NIAK 2012 uważam za bardzo udaną imprezę która w moim przypadku zakończyła się troszeczkę wcześniej niż zaplanowano...ghhemm ...
w związku z moim wcześniejszym wyjściem nie zdążyłem przeprosić CEDYNIA i SIKORA co czynię teraz (SIKOR,CEDYŃ jak coś piszcie na P.W.)więc PRZEPRASZAM WAS CHŁOPAKI ZA TO CO ZŁEGO NAROBIŁEM(ja sam niewiele pamiętam).
Prosiłem także osoby będące na zlocie o namierzenie moich rzeczy których nie zdążyłem zabrać i dziękuje owym osobą serdecznie ,jak widać nic w przyrodzie nie ginie :-). Chciałbym także podziękować TDC/owi za udostępnienie aparatu jak i osobie która pozwoliła mi popykać w premierowe tytuły (dziękówa Sikor).Mono/Jerzmiej dziękuje wam za wszelaką pomoc możliwość zagrania na tym takim małym zx;) a ciebie MONO proszę o kontakt,odpisz na PW podam nr tel ,lub ty podaj ja oddzwonie .

800XL  XC12  LDW 2000  Portfolio  1040 ST, STE  Falcon 030 (Deskpro)  Jaguar
... oraz inne grzyby i Amigi :-P