Jak w temacie - wątek był tutaj: http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=6171 - mam dwie, ale jedną sobie na pewno zostawię (jeszcze nie miałem czasu zainstalować, a teraz sytuacja zmusza mnie do pozbywania się części rzeczy - patrz odpowiedni wątek). Proponuję publiczną licytację, 10 dni - do 18.10.2012, powiedzmy godzina 20-ta.
Cena wywoławcza: 10zł (o ile pamiętam - tyle płaciłem za sztukę), do wylicytowanej sumy dochodzi koszt listu poleconego (4zł ryczałtem - najwyżej dołożę lub ktoś przepłaci ca 25gr, jeśli wyjdzie najtańszy). Ewentualnie po wpłacie na konto - przekażę do wybranej osoby w Wawie, aby zabrała na przykład na SV.
=======================
edit: po uwadze MAWa: licytujemy razem z przesyłką, MAW na początek zadeklarował 15zł, teraz przebijamy jego ofertę. Prz odbiorze osobistym/przekazaniu komuś na miejscu - odliczam 4zł.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury