Epi, spoko, ja sie nie gniewam:)
Powiet tylko tak, w przypadku tamtego wyjazdu byla wstepna deklaracja paru osob i pozniej kazdy sie wycofal, jak przeliczylem koszta jazdy dla 2 osob (ja i np Ty) uznalem ze nie jest to oplacalne.
Np na Glucholazy mialem tez dwie chetne osoby i wyszlo ze pojechalem sam.
Na SV2k10 zadeklarowalo sie na 100% 5 osob a pojechaly 2!, dodatkowo z Mazim sie wkur... bo czekalismy na jedna osobe 2h bo obiecywala ze bedzie i ch... z tego wyszlo.
Na SV2k12 jade na 100%. Oczywiscie moze wypasc taka sytuacja ze bede chory, wysla mnie w robocie na jakas delegacjie o ktorej dowiem sie 7 dni przed. Wtedy to jest oczywiste ze nie pojade.
Obecnie plan jest taki, ze jade nawet sam. Ci co chca jechac, maja podany tel i moga sie kontaktowac. Jesli zadeklaruje sie wiecej osob niz miejsc to ustalacie miedzy soba kto na ile procent jedzie i kto ma pierszenstwo.
Mam nadzieje ze to jest jasne wytlumaczenie:)
Wiec wstepnie sa, wczesniej obiecalem miejsce Maziemu (wiec jesli on sie zdecyduje to jest jakby pierwszy:)
Cyprian
Fox
As
Jellonek
co do wyjazdu/przyjazdu to moze kazdy okresli kiedy i jak, i sie zastanowimy:
Propozycja wyjazdu: Piatek okolo 8:00-9:00 McDonald/Metro Ratusz, powrot: proponuje na 10:00 w niedziele lub do uzgodnienia.
My tu gadu gadu, a dziewczyny w Ornecie nic cieplego w ustach od rana nie mialy:) <>