1

Chyba wyniosę się z Wybrzeża ;) Jak wszyscy wiemy wybory nowego szefa PZPN juz niebawem. Wiadomo także że Zdzichu K. ma znów parcie na podróże samolotowe, podczas których będzie mógł jak zawsze "chrapać". Dziennikarzom udało się dotrzeć do listy klubów którzy dały głosy poparcia Zdzichowi....

To że jest tam druKARKA, mnie to nie dziwi ale Lechia Gdańsk? Ręce mi opadają....

"Pełna lista klubów, które rekomundują Zdzisława Kręcinę na prezesa PZPN:

- Arka Gdynia
- Lechia Gdańsk
- Górnik Zabrze
- Jagiellonia Białystok
- Polonia Warszawa
- Ruch Chorzów
- Piast Gliwice
- Dolcan Ząbki
- Flota Świnoujście
- GKS Katowice
- Kolejarz Stróże
- Polonia Bytom
- Termalica Nieciecza
- Warta Poznań
- GKS Tychy
- Okocimski Brzesko
- Miedź Legnica "

żródło: http://pomorskifutbol.pl/news_6611_Arka … -PZPN.html

WSTYD!!!!!!! żenua i c*** do kwadratu

btw. Polecam obejrzenie dzisiejszego wydania "Cafe Futbol" na Polsat Sport (będą dostępne powtórki czy też wersja z sieci). Program zaczął sie od małego reportażu z zakulisowych rozmów zarządu PZPN (tzw. "kuluary"). Dziadki z Miodowej w rozmowach w każdym zdaniu używali rzeczowników typu: wątroba, wódeczka, kac ;). Był także rubaszny Grzesiu ze swoim rechotem/bełkotem etc... PRL pełną gębą....

PunBB bbcode test

gep/lamers^dial

2

Cóż ci pozostaje.... napić się wódki ?

STYMulator JIL ST YM2149 mjuz:k @ gnu/linux
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

3

Gepard ... bierz du... w troki i startuj na Prezesa :) :) Zrób porządek.

4

ale to by wymagalo pracy, a nie jedynie "omg, japierdole". no i zawsze pozostaje standardowy argument: ale po co? skoro i tak sie nie dostane...

The UNIX Guru`s view of Sex:
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep

5

BartoszP napisał/a:

Gepard ... bierz du... w troki i startuj na Prezesa :) :) Zrób porządek.

cytując Wojciecha Kowalczyka z dzisiejszego Cafe Futbol:

"nawet moja wątroba tego nie wytrzyma" :)

gep/lamers^dial

6

ah te niezdrowe pilkarskie emocje
lol targowica

"Was powinny uzbrojone służby wyciągać z domów do punktów szczepień, a potem zamykać do pi* za rozpowszechnianie zagrożenia epidemicznego" - Epi 2021
"Powinno się pałować tylko tych co tego nie rozumieją. No i nie szmatki i nie chirurgiczne tylko min FFP3, to by miało jakiś sens. U mnie we firmie, to jak przychodzi bezmaskowiec, to stoi w deszczu przed firmą" - Pin 2021

7 Ostatnio edytowany przez BartoszP (2012-09-30 20:23:55)

Oj Gepard...nie wytrzyma....dramatyzujesz :) trochę popitki i się uda:
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRaWkLkjmgrhaEsQQw3JApptY8V9MMPbzTm3EYcGr1QsIBOccod

Widać chłopaki ze zdjęcia, też to wymyślili :) :)