76

parafrazując pewna angielską stację telewizyjną:

" Nie jedźcie na Silly Venture, bo wrócicie w trumnach... "   ;)

gep/lamers^dial

77

W sarkofagach :)

The problem is not the problem; the problem is your attitude about the problem

78 Ostatnio edytowany przez jury (2012-07-20 21:06:48)

To ja nie jade %-))))   ( dzięki ziom za ostrzerzenie!!! :D )

79

Ale ale, dobry sarkofag...

80 Ostatnio edytowany przez jury (2012-07-21 08:03:35)

Dla mnie to próżne rzeczy %-) Nie będę występował w sarkofagu i tyle! :)

81

Sarkofag sam wstąpi na Ciebie w stosownej chwili.

hex, code and ror'n'rol
niewiedza buduje, wiedza rujnuje

82

Dla nieobeznanych: sarkofag w wersji SV wygląda mniej więcej tak:

http://www.coma-sport.slask.com.pl/foto/1234350847213.158.196.72skrzynia5czesc.jpg

Już nie pamiętam kto został w nim złożony ostatnio :D

83

Dostarczyciel niezapomnianych wspomnien, czyli Irata4.... :|

84

Koleżanki i Koledzy, czas na wielką mobilizację ! Do SV2k12 pozostały nieco ponad 4 miesiące - to dużo i mało zarazem. Nie zabraknie jeszcze wielu niespodzianek, ale cała reszta spoczywa na Was :D

Aby nieco "ożywić " ten wątek dodam, iż w chwili obecnej wiem o demach szykowanych na każdy komputer spod znaku fuji na SV2k12. Nie brakuje też zapowiedzi gier [m.in. na Falcon'a]. W chwili obecnej posiadam kilka prac do różnych kategorii.

Updateowany regulamin pojawi się jeszcze w tym tygodniu.

Silly Venture - breaking the ATARI scene since 2000 ! :)

85

Przypominam osobom które chcą skorzystać z Hostelu Bursztynek, że tak jak w zeszłym roku wszystkim dokonującym rezerwację na hasło ATARI przysługuje inny NIŻSZY cennik noclegów, czyli 45 zł za osobę !!!

Acha, nawiązując do info Gepard'a z zeszłego roku - Hostel Bursztynek jest już texturowany z każdej strony :)

86 Ostatnio edytowany przez grey/msb (2012-09-17 16:56:22)

Nie wiem czy to dobry pomysł, aby wrzucać info o szykowanych produkcjach na poszczególne platformy, ale bez podawania szczegółów? Wydaje mi się, że taka informacja mogłaby zmobilizować kogoś do zrobienia konkretnej pracy, jeśli w danej kategorii planowana jest tylko jedna? Jak myślicie?

Czy może jednak pozostawić to niespodzianką do dnia imprezy?

87

pozostaw jako niespodziewajkę a ztcw to takowe mają być :)

btw przyznać się kto ma takiego Pacmana i przywiezie go na SV?  ;) ;)

PunBB bbcode test

gep/lamers^dial

88

Robin Williams, ten z lewej ;)

89 Ostatnio edytowany przez grey/msb (2012-09-20 14:49:21)

Ok, sprawa party-place zapięta na ostatni guzik. Osoby które chciałyby przyjechać wcześniej mogą to zrobić w czwartek 6-go Grudnia późnym popołudniem. Zostaną jednak poproszone o pomoc w organizacji sali :D Za taką pomoc, oczywiście, z góry dziękuję! :)

Kolejna sprawa - przypominam o zaklepywaniu noclegów w Hostelu Bursztynek. Info na oficjalnej stronie SV2k12 w dziale "LOCATION". Póki co są rezerwacje na 12 osób, ale czas płynie szybko i może być później mniej komfortowo :D Na hasło ATARI cena za nocleg to 45 zł.

UPDATE: oczywiście na party-place również będą 2 sleeping-roomy w salach lekcyjnych, tak jak w zeszłym roku.

Pozdrawiam.

90

grey - a nie mozesz dodac jeszcze jednej sali ? Bo w zeszłym roku było  tłoczno :)
No i niech na jednej sali bedzie kartka dla "ludzi nie chrapiących" lub załatw stopery douszne ;d

"wszystko się kiedyś kończy......."

91

stryker: samoobsluga - wiesz na co sie piszesz to wstap w drodze na p. place po zolty ser, ktory dobrze sie formuje w takie zatyczki :P

The UNIX Guru`s view of Sex:
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep

92

Dokladnie, przydaloby sie wiecej sleepingroomow, ostatnio coponiektorzy musieli spac na korytarzu :)

93 Ostatnio edytowany przez gepard (2012-09-21 12:01:04)

Tydzień po WeCan jeszcze mi dudni w uszach takie było nagłośnienie. Wyjście na ulicę niewiele zmieniało w tej materii. Z rozrzewnieniem wspominaliśmy w Łodzi, jak to na SV wchodzisz po schodach jedno pięterko wyżej i jest ChillOut :)

Grey wspominał o rezerwacjach w Bursztynku, myk w tym że połowa z 12 osób która ma rezerwacje w owym przybytku to ludzie z najbliższej okolicy ;)

gep/lamers^dial

94

@gepard: ja wiem czy z najbliższej? 4 osoby z Anglii, 4 z Francji, 2 Polska-Południe i 2 od "naszych" za granicą :) jeśli są jeszcze jakieś inne to Pani w recepcji jest niedoinformowana :D

W kwestii sleeping-roomów to można wygospodarować dodatkowo inne pomieszczenie (niekoniecznie salę lekcyjną) :D

95

1. bardzo niepoinformowana :) doinformuje się :)
2. Michał czy Ty odbierasz czasami pocztę? ;) dopisz Mr.Wolf-a do listy jesli to nie problem ;)

3. ADAMK róbrze sztaba do cholery ;)

gep/lamers^dial

96

Ależ Tomku Drogi, tyś też niedoinformowany jest :D Pan Wilk już dawno jest na liście :D *howgh!*

97 Ostatnio edytowany przez gepard (2012-09-21 14:47:04)

drogi Michale, ależ dziękuje bardzo, btw wybrałbyś się na sztab najbliższy bo pyszczek Twój widziałem ostatni raz na party :)

gadaliśmy na WeCan z Deadmanem, ale nie przyjedzie z przyczyn osobisto/rodzinnych

gep/lamers^dial

98

Michale http://www.sillyventure.eu/ nie działa co najmniej od wczoraj, coś padło?

99 Ostatnio edytowany przez syscall (2012-09-21 16:57:27)

It's just you.

http://www.isup.me/www.sillyventure.eu

"Was powinny uzbrojone służby wyciągać z domów do punktów szczepień, a potem zamykać do pi* za rozpowszechnianie zagrożenia epidemicznego" - Epi 2021
"Powinno się pałować tylko tych co tego nie rozumieją. No i nie szmatki i nie chirurgiczne tylko min FFP3, to by miało jakiś sens. U mnie we firmie, to jak przychodzi bezmaskowiec, to stoi w deszczu przed firmą" - Pin 2021

100 Ostatnio edytowany przez thePink (2012-09-23 14:16:10)

"Ok, sprawa party-place zapięta na ostatni guzik. Osoby które chciałyby przyjechać wcześniej mogą to zrobić w czwartek 6-go Grudnia późnym popołudniem. Zostaną jednak poproszone o pomoc w organizacji sali. Za taką pomoc, oczywiście, z góry dziękuję!

Grey,

Zdefiniuj proszę to 'późne popołudnie'....

pozdrowienia

Atari, Inc., 1512 Crossman Ave., PO. Box 61657, Sunnyvale, CA 94086.
Złym błędem jest cofać się do tyłu, gdy wieje zimnym chłodem.
Jest to najprawdziwsza prawda. (c) VC