parafrazując pewna angielską stację telewizyjną:
" Nie jedźcie na Silly Venture, bo wrócicie w trumnach... " ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
atari.area w mediach społecznościowych Choć sercem naszej społeczności pozostaje forum, przypominamy, że jesteśmy również aktywni w mediach społecznościowych.
Lost World by Desire Nowe demo grupy Desire.
sio2flip - emulator peryferiów sio2flip umożliwia podłączenie Flippera Zero do Atari i korzystanie z plików ATR jako wirtualnych dyskietek.
Steem SSE v4.1.2 R17 Nowa wersja popularnego emulatora Atari ST.
Street Fighter 2 na Atari 8-bit To wczesna wersja gry, ale już teraz wiadomo, że projekt zapowiada się bardzo ambitnie.
atari.area forum » Zloty » Silly Venture - the fun's not over yet!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
parafrazując pewna angielską stację telewizyjną:
" Nie jedźcie na Silly Venture, bo wrócicie w trumnach... " ;)
W sarkofagach :)
To ja nie jade %-)))) ( dzięki ziom za ostrzerzenie!!! :D )
Dla mnie to próżne rzeczy %-) Nie będę występował w sarkofagu i tyle! :)
Sarkofag sam wstąpi na Ciebie w stosownej chwili.
Dla nieobeznanych: sarkofag w wersji SV wygląda mniej więcej tak:
Już nie pamiętam kto został w nim złożony ostatnio :D
Dostarczyciel niezapomnianych wspomnien, czyli Irata4.... :|
Koleżanki i Koledzy, czas na wielką mobilizację ! Do SV2k12 pozostały nieco ponad 4 miesiące - to dużo i mało zarazem. Nie zabraknie jeszcze wielu niespodzianek, ale cała reszta spoczywa na Was :D
Aby nieco "ożywić " ten wątek dodam, iż w chwili obecnej wiem o demach szykowanych na każdy komputer spod znaku fuji na SV2k12. Nie brakuje też zapowiedzi gier [m.in. na Falcon'a]. W chwili obecnej posiadam kilka prac do różnych kategorii.
Updateowany regulamin pojawi się jeszcze w tym tygodniu.
Przypominam osobom które chcą skorzystać z Hostelu Bursztynek, że tak jak w zeszłym roku wszystkim dokonującym rezerwację na hasło ATARI przysługuje inny NIŻSZY cennik noclegów, czyli 45 zł za osobę !!!
Acha, nawiązując do info Gepard'a z zeszłego roku - Hostel Bursztynek jest już texturowany z każdej strony :)
Nie wiem czy to dobry pomysł, aby wrzucać info o szykowanych produkcjach na poszczególne platformy, ale bez podawania szczegółów? Wydaje mi się, że taka informacja mogłaby zmobilizować kogoś do zrobienia konkretnej pracy, jeśli w danej kategorii planowana jest tylko jedna? Jak myślicie?
Czy może jednak pozostawić to niespodzianką do dnia imprezy?
pozostaw jako niespodziewajkę a ztcw to takowe mają być :)
btw przyznać się kto ma takiego Pacmana i przywiezie go na SV? ;) ;)
Robin Williams, ten z lewej ;)
Ok, sprawa party-place zapięta na ostatni guzik. Osoby które chciałyby przyjechać wcześniej mogą to zrobić w czwartek 6-go Grudnia późnym popołudniem. Zostaną jednak poproszone o pomoc w organizacji sali :D Za taką pomoc, oczywiście, z góry dziękuję! :)
Kolejna sprawa - przypominam o zaklepywaniu noclegów w Hostelu Bursztynek. Info na oficjalnej stronie SV2k12 w dziale "LOCATION". Póki co są rezerwacje na 12 osób, ale czas płynie szybko i może być później mniej komfortowo :D Na hasło ATARI cena za nocleg to 45 zł.
UPDATE: oczywiście na party-place również będą 2 sleeping-roomy w salach lekcyjnych, tak jak w zeszłym roku.
Pozdrawiam.
grey - a nie mozesz dodac jeszcze jednej sali ? Bo w zeszłym roku było tłoczno :)
No i niech na jednej sali bedzie kartka dla "ludzi nie chrapiących" lub załatw stopery douszne ;d
stryker: samoobsluga - wiesz na co sie piszesz to wstap w drodze na p. place po zolty ser, ktory dobrze sie formuje w takie zatyczki :P
Dokladnie, przydaloby sie wiecej sleepingroomow, ostatnio coponiektorzy musieli spac na korytarzu :)
Tydzień po WeCan jeszcze mi dudni w uszach takie było nagłośnienie. Wyjście na ulicę niewiele zmieniało w tej materii. Z rozrzewnieniem wspominaliśmy w Łodzi, jak to na SV wchodzisz po schodach jedno pięterko wyżej i jest ChillOut :)
Grey wspominał o rezerwacjach w Bursztynku, myk w tym że połowa z 12 osób która ma rezerwacje w owym przybytku to ludzie z najbliższej okolicy ;)
@gepard: ja wiem czy z najbliższej? 4 osoby z Anglii, 4 z Francji, 2 Polska-Południe i 2 od "naszych" za granicą :) jeśli są jeszcze jakieś inne to Pani w recepcji jest niedoinformowana :D
W kwestii sleeping-roomów to można wygospodarować dodatkowo inne pomieszczenie (niekoniecznie salę lekcyjną) :D
1. bardzo niepoinformowana :) doinformuje się :)
2. Michał czy Ty odbierasz czasami pocztę? ;) dopisz Mr.Wolf-a do listy jesli to nie problem ;)
3. ADAMK róbrze sztaba do cholery ;)
Ależ Tomku Drogi, tyś też niedoinformowany jest :D Pan Wilk już dawno jest na liście :D *howgh!*
drogi Michale, ależ dziękuje bardzo, btw wybrałbyś się na sztab najbliższy bo pyszczek Twój widziałem ostatni raz na party :)
gadaliśmy na WeCan z Deadmanem, ale nie przyjedzie z przyczyn osobisto/rodzinnych
Michale http://www.sillyventure.eu/ nie działa co najmniej od wczoraj, coś padło?
It's just you.
http://www.isup.me/www.sillyventure.eu
"Ok, sprawa party-place zapięta na ostatni guzik. Osoby które chciałyby przyjechać wcześniej mogą to zrobić w czwartek 6-go Grudnia późnym popołudniem. Zostaną jednak poproszone o pomoc w organizacji sali. Za taką pomoc, oczywiście, z góry dziękuję!
Grey,
Zdefiniuj proszę to 'późne popołudnie'....
pozdrowienia
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Silly Venture - the fun's not over yet!
Wygenerowano w 0.031 sekund, wykonano 61 zapytań