parafrazując pewna angielską stację telewizyjną:
" Nie jedźcie na Silly Venture, bo wrócicie w trumnach... " ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Silly Venture - the fun's not over yet!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
parafrazując pewna angielską stację telewizyjną:
" Nie jedźcie na Silly Venture, bo wrócicie w trumnach... " ;)
W sarkofagach :)
To ja nie jade %-)))) ( dzięki ziom za ostrzerzenie!!! :D )
Dla mnie to próżne rzeczy %-) Nie będę występował w sarkofagu i tyle! :)
Sarkofag sam wstąpi na Ciebie w stosownej chwili.
Dla nieobeznanych: sarkofag w wersji SV wygląda mniej więcej tak:
Już nie pamiętam kto został w nim złożony ostatnio :D
Dostarczyciel niezapomnianych wspomnien, czyli Irata4.... :|
Koleżanki i Koledzy, czas na wielką mobilizację ! Do SV2k12 pozostały nieco ponad 4 miesiące - to dużo i mało zarazem. Nie zabraknie jeszcze wielu niespodzianek, ale cała reszta spoczywa na Was :D
Aby nieco "ożywić " ten wątek dodam, iż w chwili obecnej wiem o demach szykowanych na każdy komputer spod znaku fuji na SV2k12. Nie brakuje też zapowiedzi gier [m.in. na Falcon'a]. W chwili obecnej posiadam kilka prac do różnych kategorii.
Updateowany regulamin pojawi się jeszcze w tym tygodniu.
Przypominam osobom które chcą skorzystać z Hostelu Bursztynek, że tak jak w zeszłym roku wszystkim dokonującym rezerwację na hasło ATARI przysługuje inny NIŻSZY cennik noclegów, czyli 45 zł za osobę !!!
Acha, nawiązując do info Gepard'a z zeszłego roku - Hostel Bursztynek jest już texturowany z każdej strony :)
Nie wiem czy to dobry pomysł, aby wrzucać info o szykowanych produkcjach na poszczególne platformy, ale bez podawania szczegółów? Wydaje mi się, że taka informacja mogłaby zmobilizować kogoś do zrobienia konkretnej pracy, jeśli w danej kategorii planowana jest tylko jedna? Jak myślicie?
Czy może jednak pozostawić to niespodzianką do dnia imprezy?
pozostaw jako niespodziewajkę a ztcw to takowe mają być :)
btw przyznać się kto ma takiego Pacmana i przywiezie go na SV? ;) ;)
Ok, sprawa party-place zapięta na ostatni guzik. Osoby które chciałyby przyjechać wcześniej mogą to zrobić w czwartek 6-go Grudnia późnym popołudniem. Zostaną jednak poproszone o pomoc w organizacji sali :D Za taką pomoc, oczywiście, z góry dziękuję! :)
Kolejna sprawa - przypominam o zaklepywaniu noclegów w Hostelu Bursztynek. Info na oficjalnej stronie SV2k12 w dziale "LOCATION". Póki co są rezerwacje na 12 osób, ale czas płynie szybko i może być później mniej komfortowo :D Na hasło ATARI cena za nocleg to 45 zł.
UPDATE: oczywiście na party-place również będą 2 sleeping-roomy w salach lekcyjnych, tak jak w zeszłym roku.
Pozdrawiam.
grey - a nie mozesz dodac jeszcze jednej sali ? Bo w zeszłym roku było tłoczno :)
No i niech na jednej sali bedzie kartka dla "ludzi nie chrapiących" lub załatw stopery douszne ;d
stryker: samoobsluga - wiesz na co sie piszesz to wstap w drodze na p. place po zolty ser, ktory dobrze sie formuje w takie zatyczki :P
Dokladnie, przydaloby sie wiecej sleepingroomow, ostatnio coponiektorzy musieli spac na korytarzu :)
Tydzień po WeCan jeszcze mi dudni w uszach takie było nagłośnienie. Wyjście na ulicę niewiele zmieniało w tej materii. Z rozrzewnieniem wspominaliśmy w Łodzi, jak to na SV wchodzisz po schodach jedno pięterko wyżej i jest ChillOut :)
Grey wspominał o rezerwacjach w Bursztynku, myk w tym że połowa z 12 osób która ma rezerwacje w owym przybytku to ludzie z najbliższej okolicy ;)
@gepard: ja wiem czy z najbliższej? 4 osoby z Anglii, 4 z Francji, 2 Polska-Południe i 2 od "naszych" za granicą :) jeśli są jeszcze jakieś inne to Pani w recepcji jest niedoinformowana :D
W kwestii sleeping-roomów to można wygospodarować dodatkowo inne pomieszczenie (niekoniecznie salę lekcyjną) :D
1. bardzo niepoinformowana :) doinformuje się :)
2. Michał czy Ty odbierasz czasami pocztę? ;) dopisz Mr.Wolf-a do listy jesli to nie problem ;)
3. ADAMK róbrze sztaba do cholery ;)
Ależ Tomku Drogi, tyś też niedoinformowany jest :D Pan Wilk już dawno jest na liście :D *howgh!*
drogi Michale, ależ dziękuje bardzo, btw wybrałbyś się na sztab najbliższy bo pyszczek Twój widziałem ostatni raz na party :)
gadaliśmy na WeCan z Deadmanem, ale nie przyjedzie z przyczyn osobisto/rodzinnych
Michale http://www.sillyventure.eu/ nie działa co najmniej od wczoraj, coś padło?
It's just you.
http://www.isup.me/www.sillyventure.eu
"Ok, sprawa party-place zapięta na ostatni guzik. Osoby które chciałyby przyjechać wcześniej mogą to zrobić w czwartek 6-go Grudnia późnym popołudniem. Zostaną jednak poproszone o pomoc w organizacji sali. Za taką pomoc, oczywiście, z góry dziękuję!
Grey,
Zdefiniuj proszę to 'późne popołudnie'....
pozdrowienia
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Silly Venture - the fun's not over yet!
Wygenerowano w 0.033 sekund, wykonano 60 zapytań