cześć chłopaki i dziewczyny,
może mi Ktoś tu napisać jak robi się upgrade firmare urządzenia, na przykład na przykładzie SIO2SD? jak ten sam procek może służyć do obsługi urządzenia i jednocześnie jako urządzenie upgradeujące swój własny firmware?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Bałagan » upgrade firmare
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
cześć chłopaki i dziewczyny,
może mi Ktoś tu napisać jak robi się upgrade firmare urządzenia, na przykład na przykładzie SIO2SD? jak ten sam procek może służyć do obsługi urządzenia i jednocześnie jako urządzenie upgradeujące swój własny firmware?
To bardzo proste. Jest to opisane w dokumentacji np. Atmela. Szukałeś tam?
Cuda panie, cuda ... ;)
Odsylanie do dokumentacji juz przerabialismy. Nie dziala.
Dziwne, u mnie działa.
szukałem, ale nie znalazłem...
tia, nie dziala.
Ja to słyszałem, że się przez USB robi upgrade firmare.
Znalazłem też te firmare: jest tutaj : http://www.manta.home.pl/poland/en/aktualizacje.html
Normalnie, przepisujesz ROM do RAM, działasz na tym przepisanym i aktualizujesz ROM (:D).
Electron ja myślę, że po Firewire będzie stabilniej, bo wolniej o te 80 Mbps.
A jeśli zdradzę koledze czego szukać, to co się stanie ? :D
Zada ci dodatkowe pytanie swiadczace o tym ze nawet nie zajrzal tam gdzie go odeslales.
Ja juz postulowalem, w imie resztek reputacji tego forum, zeby nie odpowiadac temu panu na nic i nigdy.
Niestety albo was to bawi albo jest jakies ciche przyzwolenie na takie zachowania. Kazdy ma prawo zadawac pytania, owszem, i kazdy ma prawo na nie odpowiadac - jednakowoz w tym przypadku nie ma z tego ani korzysci ani pozytku.
Howgh!
nie na temat, takie dysputy to z moderacją (elektrody?)...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » upgrade firmare
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 59 zapytań