Hej, chętnie kupię następujące itemsy :)

- Stacja INDUS GT / LDW 2000 (moze byc bez napędu)
- Scalak WD2797 lub WD1772
- 65816 od WDC (to na 14 mhz) moze byc PLCC.

"Was powinny uzbrojone służby wyciągać z domów do punktów szczepień, a potem zamykać do pi* za rozpowszechnianie zagrożenia epidemicznego" - Epi 2021
"Powinno się pałować tylko tych co tego nie rozumieją. No i nie szmatki i nie chirurgiczne tylko min FFP3, to by miało jakiś sens. U mnie we firmie, to jak przychodzi bezmaskowiec, to stoi w deszczu przed firmą" - Pin 2021

2

poszlo priv.
z tym ze do niedzieli bede poza siecia - to albo przez tel mozemy sie ustawiac, albo dopiero w niedziele pogadamy.

The UNIX Guru`s view of Sex:
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep

3

BUMP: Dalej aktualne.

"Was powinny uzbrojone służby wyciągać z domów do punktów szczepień, a potem zamykać do pi* za rozpowszechnianie zagrożenia epidemicznego" - Epi 2021
"Powinno się pałować tylko tych co tego nie rozumieją. No i nie szmatki i nie chirurgiczne tylko min FFP3, to by miało jakiś sens. U mnie we firmie, to jak przychodzi bezmaskowiec, to stoi w deszczu przed firmą" - Pin 2021

4 Ostatnio edytowany przez stryker (2012-09-14 11:31:05)

syscall napisał/a:

- Scalak WD2797 lub WD1772

WD1772 - w jakiej wersji ? czy obojętne ?
WD2797 - tego tez powinienem mieć

Co do LDW2000 - aktualnie jedna sztuka z uwalonym napędem leży u Candle ...
Jest własnością Pr0ba, więc z nim się skontaktuj (albo jak chcesz dam ci namiary do niego na pw)

"wszystko się kiedyś kończy......."

5

Stryker: odezwe sie na pm.