czemu nie dziala na stronie glownej "NEWS FORUM ARTICLES ...."

nie dziala:
HARDWARE-brak linka ;)
B.A.Z.A -nie podswietla sie
EMULATIONS- nie dzialac :(

a i czy jest inna mozliwosc dostania sie do bazy plikow niz tylko nacisniecie na losowego rela :)?
pozdrawiam...
ZAZNACZAM TYLKO SIE PYTAM! (NIE CZEPIAM)

My tu gadu gadu, a dziewczyny w Ornecie nic cieplego w ustach od rana nie mialy:) <>

2

Hardłer i Emulejszyns nie działa, bowiem... co ja Ci będę mowił - przytrzymaj dłużej myszkę i przeczytaj...  ;)

A że baza się nie podświetla... pewnie żarówka poszla  :lol:

3

Losowego rela? A co to? Klikaj na baze plikow to i wejdziesz ;)

4

Hardłer i Emulejszyns nie działa, bowiem... co ja Ci będę mowił - przytrzymaj dłużej myszkę i przeczytaj...

No to juz widzialem, ze UNDER CONSTRUCTION :) ale to juz chyba z rok jest :)

Losowego rela? A co to? Klikaj na baze plikow to i wejdziesz .

losowy rel=FILES i cos tam sie losuje z bazy plikow;)
ale nie znalazlem takiego linka co by przenosil do BAZY PLIKOW bezposrednio , a nie czasem do sceny, czasem do gier, czsem uzytkow.... wiecie o co mi chodzi ?

My tu gadu gadu, a dziewczyny w Ornecie nic cieplego w ustach od rana nie mialy:) <>

5

Maly - noz w kieszeni sie otwiera normalnie :)

http://atariarea.histeria.pl/pliki.php?sec=browse

6

ale nie znalazlem takiego linka co by przenosil do BAZY PLIKOW bezposrednio , a nie czasem do sceny, czasem do gier, czsem uzytkow.... wiecie o co mi chodzi ?

Toz on tam jest i to podkreslony: Na obecna chwilę w bazie plików znajduje się 394 aplikacji. - to cytat ze strony glownej.
Wystarczy poszukac. I kliknac to podkreslone.

7

dzieki chlopaki, oj ja glupi :) sorka ale nie widzialem tego;) bo caly swiat przyslonil mi napis FILES ;)

8

pa-pa-panie kierowniku :lol:

(a groovkojad i tak ma raa-ka)

I Ty zostaniesz big endianem...