Czy planowana jest wersja mobilna forum?
Atari 16-bit: 260ST, 512ST, 512ST+, 512STE, 1040STE, 1040STF, 1040STFM, MEGA1
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Sprawy atari.area » m.atari.org.pl/forum?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy planowana jest wersja mobilna forum?
A czym miałaby się różnić od obecnej? Tera panie takie telefony robio, że podczas moich początków z Internetem miałem niższą rozdzielczość ;)
Ale byłoby super - wersję mobile łatwiej czytać na PDA.....
Dely?
tP
znaczy sie chcecie wersje pod tapatalk? to wymaga vbulletin
punbb nie ma specjalizowanego moda chyba do tego...
niby mozna by dodac stylesheet dla media="handheld" ale chyba jestem za bardzo krotkowzroczny i tez nie widze potrzeby...
Napiszcie wymagania, a ja może je zrealizuję. Jest weekend.
Mam Xperię X10 mini pro (320x240) i "u mnie działa". ZTCP AtariAge ma mobilne forum i jest gorzej używalne.
Hehe, pamiętasz dely jak mówiłem Ci o tym w Głuchołazach? Zerknij na przykład na mobilną wersję Wikipedii albo m.gazeta.pl - coś takiego faktycznie łatwo się czyta.
A czym miałaby się różnić od obecnej? Tera panie takie telefony robio, że podczas moich początków z Internetem miałem niższą rozdzielczość ;)
Tym czym różni się np. spidersweb(.)pl na tablecie od wersji desktopowej.
Na SE W960i (rozdziałka 240x320) i Operze Mini 6.5.26955 forum wygląda w obecnej wersji całkiem przyzwoicie i jest jak najbardziej używalne. :)
Trochę odswieżam... Czy jest możliwe uruchomienie wersji poda TAPATALK?
lukasso: punbb stosowany w aa nie ma pluginu do tapatalk api.
nawet jak napisalbys taki (nikt ci nie broni) - dely kiedys wspominal ze stara sie trzymac jak najmniejszej liczby rozszerzen, celem minimalizacji problemow przy upgrade engine na nowa wersje...
odświeżam temat.
Czytam AA na 800x480, generalnie jest git.
Na stronie "Ostatnio aktywne tematy" jest sobie link "Nowe posty" i jest on git, z tym że pojawia się tylko przy tematach które są nowe/nieprzeczytane przeze mnie. To czego mi brakuje to taki sam link do tematów które są oznaczone jako przeczytane.
Stronę dla wygody mam powiększoną tak że widzę tylko kolumnę "Tematy", więc dla przeczytanych artykułów muszę skrolować ekran w prawo do kolumny "Ostatni post"
Wszelkie zmiany, nowości, itp. na forum są wstrzymane do momentu, kiedy krap zdecyduje się na podniesienie wersji PHP do wymaganej przez aktualną wersję punbb. Więcej dzierganiny ręcznej robić nie będę, ponieważ już w tym momencie, po spełnieniu próśb, które byłem w stanie zaakceptować, upgrade będzie mnie kosztował z tydzień roboty. Proszę wznowić postulaty po uaktualnieniu, o którym oczywiście będziecie poinformowani.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprawy atari.area » m.atari.org.pl/forum?
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 49 zapytań