Stację kupiłem z większym zestawie typu 'sprzedaję jako uszkodzone', z którego interesowały mnie inne elementy.
Stan jest taki, że stacja jest kompletna (oprócz tylnej ramki obudowy), włącza się, ustawia się na ścieżce 00, przy otwartej dźwigni po chwili parkuje na ścieżce 39, więc niby wszystko OK, jednak przy zamkniętej (działającej gdzie indziej) dyskietce raportuje błąd G5 i BOOT ERROR.
Diody i przyciski na przednim panelu działają, łącznie z ich kombinacjami, np. Error i Track, kasuje ostatni błąd.
Dalsza diagnostyka jest poza moimi umiejętnościami, a także aktualnymi możliwościami czasowymi. Oferta jest dla kogoś kto na podstawie opisanych objawów sam widzi szansę na naprawę lub kupuje w celach innych niż użytkowe. Nieskuteczna naprawa nie może być podstawa do reklamacji.
Cena wywoławcza 49 PLN.
Przesyłka 15,- PLN.
Licytujemy tylko jawnie w tym wątku, nie odpowiadam na emaile typu 'za ile ożenisz', itp.
Wygrywa najwyższa oferta we czwartek 30.08 o 22:00.
Zwycięzca ma gwarancję że nie sprzedam nikomu kto zaoferuje więcej po ogłoszeniu zamknięcia licytacji :)
Oferta jest na samą stację bez zasilacza.
Na życzenie kupca mogę dodać kabel SIO za 35 PLN.
Uprasza się o nie off-topiczenie, tylko oferty i ew. pytania na temat. Dziękuję.
Czas start...
--== Kup Pan/i dyskietkę http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887 ==--