Candle napisał/a:wlasnie, zrobcie jakas rzetelna instrukcje, wszak wam sie nalezy
Mamy zrobić instrukcję poprawy Twojego produktu żeby grał tak jak powinien?
Candle, Covox w SS2 gra fatalnie i to jest fakt (jest nieużywalny w tej postaci). Oczywiście takie rzeczy się zdarzają i nikt nie ma pretensji, ale z drugiej strony miło byłoby móc liczyć na poważne potraktowanie "klienta" (tak, pomimo, że to hobby, pasja, nabywcy SS2 są klientami) i OFICJALNĄ instrukcję naprawy. Kwestia ta wyszła tylko od użytkowników, Ty teraz robisz zajawki V3, więc nie dziw się, że ktoś może czuć się średnio potraktowany ze swoim nietanim duetem V2 + IO-board. I tak, "USTAWOWE" wydanie fixa z krótkim opisem chyba korony z głowy nikomu zrzucić nie powinno.
Ale może to ja mam jakieś chore oczekiwania, żeby autor wziął na swoje barki napisanie kilku słów serwisowych z zapewnieniem: "JAK TO ZROBICIE, TO URZĄDZENIE ZAGRA TAK, JAK COVOX POWINIEN, CZYLI JAK MYŚLELIŚCIE, ŻE ZAGRA ZAMAWIAJĄC U MNIE SPRZĘT".
Ech... W sumie to jest przykre, że taka kwestia (osiągnięcia poprawności działania urządzenia) musi w ogóle podlegać jakiejkolwiek dyskusji.