model RGB , cabel video scart + gra Pigs in Space ( 250 zl wraz z przesylka z Fr )
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Silly Venture 2024WE - wyniki Ponad sto prac wzięło udział w compo SV2024WE
Trwa Silly Venture 2024 w Gdańsku! Party się rozpoczęło, zajrzyj po link do streamów.
Flop 68 Po dwuletniej przerwie wraca Flop!
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Sprzedam ATARI 7800 RGB
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
model RGB , cabel video scart + gra Pigs in Space ( 250 zl wraz z przesylka z Fr )
A jakbyś miał w euro wycenić? :) Plus wysyłka do IE
koszt wysylki jest ten sam 20 eur , wiec cena jak pisze
chyba masz jakies konto w polsce w pzl ?
Jakieś mam - myślałem może że Tobie w euro wygodniej :) Muszę pomyśleć na razie - jakiś termin sobie założyłeś?
naszukałem się trochę informacji o Pigs in Space, bo na oficjalnej liście wiki o grach na a7800 tego tytułu nie ma :)
Bo to chyba na 2600 jest akurat
wieczor > termin jest "open" ewentualnie euro jak Ci tak pasuje
gepard > 7800 compatybilna z 2600 ;)
http://www.atariage.com/software_page.h … abelID=358
Teraz już wiem, ale nie zerknąłem z początku a po zdjęciu załozyłem że gra dedykowana 7800.
No ja sobie podaruję - zawsze mnie ciekawiła ta konsola, ale się okazuje, że muszę trochę przyoszczędzić, a że fanatykiem konsol nie jestem, to odłożę na lepsze czasy. Gdybym był, to bym brał - cena myślę dobra :)
Gdzieś jeszcze wyczytałem, że ponoć Pig in Space jest very rare także kolekcjonerzy - do dzieła :)
hehh... też jak dla mnie marzenie, niestety wybór jest prosty. Albo konsola, albo jeden posiłek dziennie: kasza, grzyby i trociny :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Sprzedam ATARI 7800 RGB
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 57 zapytań