Ja nie dziwię się, że sprzedawcy nie wytrzymują ciśnienia, bo naprawdę dostają całe stada, czasem bezczelnych i prostackich zapytań. Inna sprawa że buraków po stronie sprzedawców tez nie brakuje :)
Ostatni taki jeden "matoł-małolat" na pytanie czy paru kartów na GameGear które od długiego czasu próbuje sprzedać za 90zł, nie chce w mig sprzedać za 5 dyszek, odpisał mi to co zacytuje:
" wyp* zajebany cwelu pierodolony, wole te je**** karty wyżucic w **j niz oddać za piec dych bo za to nawet se dobrze nie zarucham na impsze" (oryginalna pisownia zachowana) W nastepnym mailu straszył mnie już swoją "ekipą" która najedzie Sopot i "wydyma wszystkie kobiety" czy coś w tym stylu... :D
Mi się wydaje, że lepiej dla niego byłoby spółkować za 50zł niż nie spółkować wogóle i "stukać Niemca w hełm przez całe życie " ;) ;)
Swoją drogą teksty "a po ile ożenisz?" też w zasadzie ignoruje, ale czasem warto sie zapytać.
Co do ceny na tej konkretnej aukcji, to wydaje mi się, że na dzień dzisiejszy jest to dosyć dobra cena za w pełni działający egzemplarz. Za kilka miesięcy takich cen nie będzie. Szał na retro się powiększa :)
gep/lamers^dial