Niestety ale chyba @hororus nie działa uczciwie.
Wszystko było super, niestety jak przyszło do zwrotu pieniędzy to kontakt znikomy lub podawanie nieprawdziwych informacji odnośnie czasu zwrotu.
Czy ktoś ma jakiś kontakt z hororusem? Niestety transakcja z MULE nie wypaliła (co można dowiedzieć się z informacji z tego tematu) bo został rzekomo uszkodzony. Piszę rzekomo ponieważ nie wieże już w nic i nie ufam nikomu. Przykre, że jak przychodzi do zwrotu kasy to zawsze wszyscy się ociągają.
W związku z tym proszę o kontakt wspaniałego sprzedawcę lub może ktoś go czasem widzi czy jakiś namiar telefoniczny czy cokolwiek to prosiłbym o kontakt.
Czekałem wystarczająco długo cierpliwie, generalnie jestem spokojny ale albo się ktoś wywiązuje z transakcji albo leci w wiadomo co.
Także w tej chwili uważam @hororus, że jesteś nierzetelny na pewno w kwestii terminowości i zwrotów.
Aktualnie zaczynam się już denerwować. Dla Ciebie może to nie kasa (tak sądzę, patrząc że nie śpieszy się ze zwrotem) ale mnie by się przydała w tej chwili.
Od tej pory czekam jeszcze dokładnie 14 dni kalendarzowych, później poruszę kolejne kroki, jakie można chyba się domyślić. Liczę także na szybki kontakt.
Nie chciałem tego wyciągać na publiczny widok ponieważ liczyłem, że jesteś poważną osobą i chcesz to załatwić jak należy ale niestety nie dałeś mi innego wyboru. Nie wierzę, że nagle przestałeś odbierać pocztę i czytać forum (może chwilowo unikasz tego aby nie było widać aktywności).
Wybór należy do Ciebie jak chcesz to załatwić ale niestety wypadałoby być uczciwym a jak widzę o to coraz trudniej. Są jakoś osoby tutaj uczciwe i potrafią grać poprawnie.
Wnoszę też o małą modyfikację uprawnień - osoby niewywiązujące się z transakcji zablokować dostęp do działu "bazarowego". Może w ten sposób uniknie się w przyszłości problemów.
Jak napisałem powyżej - zostałem postawiony pod ścianą, od pewnego momentu zero kontaktu, ostatni termin (ustalony przez hororusa) został także niedotrzymany.
Tak czy siak, niesmak pozostanie, pozostaje kwestia jak to się skończy, ja odpuścić nie zamierzam.