Czy istnieje taka gra na male Atari? Znajomy bardzo jej poszukuje, a nie mam pewnosci czy powstala na naszego 8-bitowca.
Moze miala inny tytul?
Kaz/Rohar
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Hobbit
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy istnieje taka gra na male Atari? Znajomy bardzo jej poszukuje, a nie mam pewnosci czy powstala na naszego 8-bitowca.
Moze miala inny tytul?
Kaz/Rohar
Mam ja .. ale w wersji na spectrum czy byla na atari trudno mi powiedziec
Nigdy nie bylo Hobbita na mala atarke :(( Tylko jakies podrobki (tzn zupelnie inna gre sprzedawali piraci pod ta nazwa).
Moze ktos by sie podjal konwersji? Moge pomoc - kiedys troszke siedzialem w temacie. Ale Hobbit byl tekstowka "dynamiczna" z akcja czesciowo niezalezna od komend gracza... Latwe to to nei jest, ale moze komus by sie udalo... :idea:
Nieprawda! Byl Hobbit na atarke! Podobny troszke do Red Moon - wszystko sie 'rysowalo'. Ale gralem w to jakies 7 lat temu i bylo na kasecie. :oops:
Zajmowalo prawie cala strone kasety, a potem mi gdzies wpadlo. No chyba ze bylo to co innego, sam juz nie wiem, ale tak mi sie kojarzy...
Podobne do Red Moon i grafa się rysowała? To musiała być gra firmy Level9 - chyba najlepsze tekstówki na atarkę.
Swoją drogą w wielu katalogach firm grę 'Price of magik' (też Level9)nazywano Władcą pierścieni... może o to Wam chodzi?
Jeszcze raz ja (sorry Dely, że dwa razy pod rząd ale właśnie znalazłęm) - looknijcie tu: http://www.if-legends.org/~adventure/ma … 8-bit.html - macie tu spis (wszystkich?) tekstówek na atari, w tym z Level9.
O Hobbicie ani mrumru.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Hobbit
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 49 zapytań