1

to i ja cos dorzuce:

proponuje nastepujaca rzecz:

1. konto pocztowe w domenie *.scene.pl (user@scene.pl, imie.nazwisko@scene.pl) z mozliwoscia zalozenia wirtualki http://XXX.scene.pl - calosc o pojemnosci 50MB.

zaczynamy sie bawic od ... hm... 20 zl :) // podbijamy o 6.5 zl :)

2. 65xe (192kb RAM), 2xQMEG OS (poprawiony przez Gumiego), 2xPokey, poprawiony system (by Gumi) ... z troszeczke padnieta klawiatura (folia) - zacinaja sie chyba 4 klawisze... + autograf - (moge cos maznac markerem) :) ... ogolnie jest to sprzet na ktorym "pracowalem" :)

zaczynamy sie bawic od ... hm... 20 zl :) // podbijamy o 6.5 zl :)

Panie, Panowie... licytujcie  :lol:  :rolleyes:

// aukcja trwa do 30 lipca. wygrywajacy zobowiazuje sie do podrzucenia kasy Vasco a ja ze swojej strony do 1. zalozenia odpowiedniego konta i skonfigurowania go 2. przywiezienia malucha na party place :)

--s.

2

:twisted: daje 35 za atarke!

Bravo Slaves !!!!!!!   - właśnie o to chodzi !!!!!!!  -
...siedzisz z przodu ;)

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

3

opcja 2, 50pln

4

daje 50zl za ATARI Slaves'a :-)

pozdrawiam
Seban/SLIGHT

5

Bylem pierwszy ale co tam: 60pln

6

ok, sorki... ale przez moje gapostwo nie zauwazylem twojego postu, atarke odpuszczam.... :-) ale za to daje 30zl za konto w domenie scene.pl :-)

pozdrawiam
Seban/SLIGHT

7

hehe Sebuś ...  bogaty jestes ;)

8

... ja tylko niose pomoc   :D

Seban/SLIGHT

9

Hej!!   czy naprawde nikt juz nie da wiecej za atarke ???   a za konto ???  czyz nie jest to warte troche wiecej ??      Czy uwazacie ze mozna juz spoczac na laurach ?

10

Hej!!   czy naprawde nikt juz nie da wiecej za atarke ???   a za konto ???  czyz nie jest to warte troche wiecej ??      Czy uwazacie ze mozna juz spoczac na laurach ?

:? eeee... za konto mogę dać więcej... ale przecież sam ze sobą się licytował nie będe ;)

Seban

11

To nie do Ciebie pije Sebuś....    tylko do reszty zapyzialych atarmanow.. ktorym szkoda tych paru groszy.   A ty daj sobie juz moze spokoj co sobie myslisz!!!  chcesz sam sponsorowac tego BS ??. Nie badz taka Matka Teresa.    Ja tam jestem zawiedziony.  Jest tyla osob a ...  z 5 czy 6 sie wlaczylo sie do akcji.   widac reszcie lata to koło dupy ...

12

Mi na przyklad nie lata kolo dupy, ale pomysl, ze nie wszyscy sraja kasa.... :?

13

Jeśli uważasz ze któryś z gości co się właczyli do akcji sra kasą to się grubo mylisz. Tak trudno odmowic sobie tych 2 ramek fajek czy 3 browarow i te 10 zl dorzoocic ? Jakoś nie wierze zeby 95% sceny zyło w slumsach. Przecież tu nie chodzi tylko o licytacje. A zreszta! Pal go sześć. Nie chce mi sie strzepic juz jezyka. Dodam tylko, ze chcialem dobrze i nie chce nikogo urazic. Celowo prowokuje azeby ktos sie moze jeszcze odezwal w tej sprawie no ... ale  juz nie wazne ...

14

coż ja już wywaliłem ponad bańkę na multijoy'a i game link'a (aby na party można było się troche rozerwac ...)  wiec raczej w licytacji udziału nie wezmę - a jak wiadomo studencji w tym kraju nie należą do ludzikuff bogatych .... wiec resztkami funduszy raczej wole zasilic Vascowy budżet o te 40zeta i pojawić sie na party ... jak wszystko dobrze sie ułoży to na party pojawi się jeszcze jeden czlowieczek z Pabianic (wprawdzie na jeden dzień ale zawsze) - czyt. Ramzess (Atari Falcon) - puki co jest ciągle przeze mnie nakłaniany ....

Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga powinni pokazać listy uwierzytelniające. J. Tuwim

15

kol. lewiS nie chce sie przylaczyc do akcji poniewaz z pewnoscia pamieta ze jest mi winien 5 win i musi zatrzymac pare PLN na ta okazje  ;)

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

16

A CO MI TAM PANOWIE!!!  Dorzucam się do BIG SCREENA 40 PLN, tak bez niczego. Mam nadzieję że będzie to mój mały krok na drodze ułaskawienia mnie przez was wszystkich za popełnione błędy w życiu poprzednim :) - DELY zanotuj to sobie gdzieś tam :),oczywista te 40 PLN..

mam na myśli:
artykuły w MEGATAZINIE #1i #2 oraz ZINE 3d :( i kilka innych gierek...

ps. Seban, jak tu tak czesto wpadasz odezwij się do kolegi ze szkoły i chyba też sąsiada, mam do ciebie prywatę :) napisz mi do siebie namiary na e-mail: mzajac@astercity.com.pl 

SORKI ZA MAŁY SPAM I PRYWATE :)

pozdrawiam wszystkich i do zobaczyska na party :)

Zajec/sword ;)