Jak w temacie.
- nie musi mieć HDD, ale w takim wypadku musi być taśma IDE 2,5"
- warto, aby miał FPU 68882
- 14 MB RAM mile widziane
Wiadomość: macgyver(at)NOSPAM.irc.olsztyn.pl
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupie Falcona 030
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie.
- nie musi mieć HDD, ale w takim wypadku musi być taśma IDE 2,5"
- warto, aby miał FPU 68882
- 14 MB RAM mile widziane
Wiadomość: macgyver(at)NOSPAM.irc.olsztyn.pl
looknij na p.c.s.a:
Message-ID: <b0rbn9$s7h$1@news.tpi.pl>
Jest jeden akuratnie na Allegro...
Kiedyś sam szukałem takiej maszynki...Ale dałem sobie spokój nikt mi nie chciał sprzedać... :oops: .,...
1500? to jeszcze dlugo pognije...
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14381258
Szukac szukam, ale w chwili obecnej finansowo nie bylbym w stanie sobie pozwolic na jego zakup.
jakis Falconik jest tu: http://my.aukcje24.pl/accdb/viewItem.as … tingSort=1
cena narazie nie tak duża ;) ciekawe czy sprawny...
Ponawiam moja oferte - kupie Falcona. Jestem gotow zaplacic 1000 PLN za Falcona, ktory posiada: 14 MB RAM i FPU oraz przelotke IDE 2,5" na 3,5" oraz sprawna mysz. Wszelkie dyski prosze sobie darowac (mam na ten cel dysk 6 GB IDE), dotyczy to rowniez monitorow, drukarek, oraz oprogramowania (no chyba, ze ktos mi dorzuci oprogramowanie gratis do ww kwoty) - nie wchodza w rachube wszelkie Falcony z jakimis egzotycznymi rozszerzeniami rozszerzeniami, ktore blokuja szyne rozszerzeniem (dopala Gandalfa, CT1 etc). W wypadku Falcona bez FPU, 14 MB RAM, myszy czy przelotki jestem gotow zaplacic kwote zmniejszona o wartosc zakupu ww rozszerzen. Kontakt: macgyver(at)NOSPAM.irc.olsztyn.pl
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupie Falcona 030
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 47 zapytań