AS... napisał/a:No to już wiem gdzie będę w tym terminie :P
A na liście -1%... to cytując klasyka 'no to co się stało że się zesr..." ?
Niestety w tym roku odpuszczam zloty :(
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Zloty » Głuchołazy 2012 ? G2k12 ?
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
AS... napisał/a:No to już wiem gdzie będę w tym terminie :P
A na liście -1%... to cytując klasyka 'no to co się stało że się zesr..." ?
Niestety w tym roku odpuszczam zloty :(
XXL - Racja. Może po prostu zapis, by była możliwość wykonania ciepłego resetu tak, by nie było konieczności wyłączania i ponownego włączania komputera. Bo to raczej o to chodzi. Nie każdy komputer ma możliwość wykonania twardego resetu przy zwisie lub programie w którym reset jest "przeprogramowany". Dzięki XXL za sugestie, a do wszystkich kodujących info jest takie, by zastosować się do informacji j.w. No i chodzi o OS, a nie DOS ;)- bo obowiązku powrotu do DOS'a to raczej nie będzie.
21 osób wpisanych na listę, nic dziwnego - bo sajt zagrzebany tak, że tylko operator Enigmy wie, gdzie znajduje się jego treść. Kiero, daj ŻE to na główną gdzieś tam info jakie ;)-
Bardzo chętnie, kiedy tylko Rysław sprawdzi, czy wszystko jest OK. Czekam od tygodnia.
A co ma byc nie okej? Wszystko sie zgadza. Dawaj :)
Strasznie słabo klikalne "Go" i zapisało mnie kilka razy... Można to skomprymować?
i zapisało mnie kilka razy...
No to bądź kilka razy i po sprawie! %-))))))
Witam. Jakby ktoś miał na zbyciu sprawne ATARI 65XE chętnie kupię samą jednostkę centralną, może być wersja bez ECI byle ze sprawnymi układami POKEY i GTIA no i żeby w miarę możliwości ładnie wyglądała obudowa. Będę na party wiec odebrałbym tam zabawkę :) Mam jeszcze do tuningowania sio2sd - wgranie najnowszego softu oraz ustawienie fuse-bits - jakby ktoś miał pod ręka programator :)
pozdrowionka
Kto jedzie w czwartek? Pytam, bo z czego mi wiadomo kilka osób będzie wcześniej, może ktoś jeszcze?
Fpisywać miasta ;)=-
Nie pękaj, trochę nas w czwartek już będzie :D
I nie tylko jURY... :)
Będę ja i TDC w czwartek przed 16nastą...
Zapewne będziemy pierwsi na party place!
Atari spakowane skarpetki wyprasowane bigos łokciem wymieszany nic tylko jechać...
AS:
Milo mi to czytac ze jednak bedziesz na party
Ja otrzymalem potwierdzenie, wyjezdzam z Krakowa w piatek rano mysle ze kolo poludnia bede na miejscu
Pozdrawiam
Kroll
My powinniśmy być z Candlem,Electronem (jak bógda) i Yerzozwyerzem po południu w piątek.
Kurde ale wam zazdroszczę... A ja muszę siedzieć, cytując klasyka "w tym smutnym jak pi..a mieście" :(
My powinniśmy być z Candlem,Electronem (jak bógda) i Yerzozwyerzem po południu w piątek.
Przyznam szczerze, że po świeżym rozstaniu z kolejną damą mam ochotę się nieco odstresować, ale łapie mnie grypa, więc dopiero juto będę wiedział.
Jadę jutro rano (ok. 10:00) z Katowic. Mogę kogoś przybrać.
my juz na miejscu!
Zazdroszczę :P To do jutra we wczesnych godzinach popołudniowych :)
Piwo to pijemy!
eh zazdroszczę pijusy!!! w przyszłym roku obiecałem sobie że tak ustawie sobie robotę, że też rusze na letnie party :)
Jadę jutro (piątek) ok 16 z/przez Kraków ew. Olkusz/Dąbrowa Górnicza, jak ktoś reflektuje to mam 2 wolne miejsca. Powrót przed południem w niedziele.
Dzieki Nethoperek,
ja jutro wyjezdzam samochodem ok 9.00 rano samochodem, pogadamy na miejscu
Pozdrawiam
Kroll
Ja byłbym chętny się wybrać bo na zlocie ATAROWCÓW jeszcze niebyłem. Chciał by mnie ktoś zabrać z Bytomia? Moge dojechac do Gliwic,Katowic lub do Zabrza jeśli trzeba :)))?
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Głuchołazy 2012 ? G2k12 ?
Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 60 zapytań