26

uicr0Bee napisał/a:
AS... napisał/a:

No to już wiem gdzie będę w tym terminie :P

A na liście -1%... to cytując klasyka 'no to co się stało że się zesr..." ?

Niestety w tym roku odpuszczam zloty :(

27 Ostatnio edytowany przez Pin (2012-06-27 21:23:05)

XXL - Racja. Może po prostu zapis, by była możliwość wykonania ciepłego resetu tak, by nie było konieczności wyłączania i ponownego włączania komputera. Bo to raczej o to chodzi. Nie każdy komputer ma możliwość wykonania twardego resetu przy zwisie lub programie w którym reset jest "przeprogramowany". Dzięki XXL za sugestie, a do wszystkich kodujących info jest takie, by zastosować się do informacji j.w. No i chodzi o OS, a nie DOS ;)- bo obowiązku powrotu do DOS'a to raczej nie będzie.

Kontakt: pin@usdk.pl

28

21 osób wpisanych na listę, nic dziwnego - bo sajt zagrzebany tak, że tylko operator Enigmy wie, gdzie znajduje się jego treść. Kiero, daj ŻE to na główną gdzieś tam info jakie ;)-

29

Bardzo chętnie, kiedy tylko Rysław sprawdzi, czy wszystko jest OK. Czekam od tygodnia.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

30

A co ma byc nie okej? Wszystko sie zgadza. Dawaj :)

"Was powinny uzbrojone służby wyciągać z domów do punktów szczepień, a potem zamykać do pi* za rozpowszechnianie zagrożenia epidemicznego" - Epi 2021
"Powinno się pałować tylko tych co tego nie rozumieją. No i nie szmatki i nie chirurgiczne tylko min FFP3, to by miało jakiś sens. U mnie we firmie, to jak przychodzi bezmaskowiec, to stoi w deszczu przed firmą" - Pin 2021

31

Strasznie słabo klikalne "Go" i zapisało mnie kilka razy... Można to skomprymować?

32

lemiel napisał/a:

i zapisało mnie kilka razy...

No to bądź kilka razy i po sprawie! %-))))))

A Ty, jaką historyjkę sobie opowiadałeś podczas wczorajszego podcierania ... tylniej części siadającej?

33

Witam. Jakby ktoś miał na zbyciu sprawne ATARI 65XE chętnie kupię samą jednostkę centralną, może być wersja bez ECI byle ze sprawnymi układami POKEY i GTIA no i żeby w miarę możliwości ładnie wyglądała obudowa. Będę na party wiec odebrałbym tam zabawkę :) Mam jeszcze do tuningowania sio2sd - wgranie najnowszego softu oraz ustawienie fuse-bits -  jakby ktoś miał pod ręka programator :)
pozdrowionka

34

Kto jedzie w czwartek? Pytam, bo z czego mi wiadomo kilka osób będzie wcześniej, może ktoś jeszcze?

Fpisywać miasta ;)=-

35

Nie pękaj, trochę nas w czwartek już będzie :D

A Ty, jaką historyjkę sobie opowiadałeś podczas wczorajszego podcierania ... tylniej części siadającej?

36

dobra, wystarczy że będzie Jury ;)-

37

I nie tylko jURY... :)
Będę ja i TDC w czwartek przed 16nastą...
Zapewne będziemy pierwsi na party place!

Atari spakowane skarpetki wyprasowane bigos łokciem wymieszany nic tylko jechać...

38 Ostatnio edytowany przez Kroll (2012-07-25 21:00:02)

AS:

Milo mi to czytac ze jednak bedziesz na party

Ja otrzymalem potwierdzenie, wyjezdzam z Krakowa w piatek rano mysle ze kolo poludnia bede na miejscu

Pozdrawiam
Kroll

Falcon CT63, CTPCI + Radeon 9250, napęd MO Fujitsu 230 MB oraz naped Syquest 230 MB, Nagrywarka Yamaha CDRW 2100, Napęd DVD-ROM, Netusbee, Skaner EPSON GT8000/Falcon 030, Ram 14 MB, karta CF 16 GB/Hades 060, CD-ROM, Nagrywarka Yamaha CDR, karta sieciowa, napęd Syquest 44 MB/Atari TT 030; 10 MB ST-Ramu, 64 MB TT-Ramu, Zewnętrzny naped CD-ROM, napęd MO Fujitsu 230 MB, karta graficzna MEGA Vision 300 Netusbee/Atari Jaguar + Skunkboard, Atari 65 XE + SIDE

39

My powinniśmy być z Candlem,Electronem (jak bógda) i Yerzozwyerzem po południu w piątek.

hex, code and ror'n'rol
niewiedza buduje, wiedza rujnuje

40

Kurde ale wam zazdroszczę... A ja muszę siedzieć, cytując klasyka "w tym smutnym jak pi..a mieście" :(

The problem is not the problem; the problem is your attitude about the problem
mono napisał/a:

My powinniśmy być z Candlem,Electronem (jak bógda) i Yerzozwyerzem po południu w piątek.

Przyznam szczerze, że po świeżym rozstaniu z kolejną damą mam ochotę się nieco odstresować, ale łapie mnie grypa, więc dopiero juto będę wiedział.

Trzy najpopularniejsze w Polsce platformy 8-bit: Piwo, Wino i Wódka.
http://ym-digital.i-demo.pl/ - http://yerzmyey.i-demo.pl - https://soundcloud.com/yerzmyey
ŻADEN DOBRY UCZYNEK NIE UJDZIE BEZ KARY.

42

Jadę jutro rano (ok. 10:00) z Katowic. Mogę kogoś przybrać.

43

my juz na miejscu!

44

Zazdroszczę :P To do jutra we wczesnych godzinach popołudniowych :)

45

As, schłódź nam piwo, niech no tata robotę skończy i jadymy!

grzybson/SSG^NG

46

Piwo to pijemy!

47

eh zazdroszczę pijusy!!! w przyszłym roku obiecałem sobie że tak ustawie sobie robotę, że też rusze na letnie party :)

gep/lamers^dial

48

Jadę jutro (piątek) ok 16 z/przez Kraków ew. Olkusz/Dąbrowa Górnicza, jak ktoś reflektuje to mam 2 wolne miejsca. Powrót przed południem w niedziele.

49

Dzieki Nethoperek,

ja jutro wyjezdzam samochodem ok 9.00 rano samochodem, pogadamy na miejscu

Pozdrawiam
Kroll

Falcon CT63, CTPCI + Radeon 9250, napęd MO Fujitsu 230 MB oraz naped Syquest 230 MB, Nagrywarka Yamaha CDRW 2100, Napęd DVD-ROM, Netusbee, Skaner EPSON GT8000/Falcon 030, Ram 14 MB, karta CF 16 GB/Hades 060, CD-ROM, Nagrywarka Yamaha CDR, karta sieciowa, napęd Syquest 44 MB/Atari TT 030; 10 MB ST-Ramu, 64 MB TT-Ramu, Zewnętrzny naped CD-ROM, napęd MO Fujitsu 230 MB, karta graficzna MEGA Vision 300 Netusbee/Atari Jaguar + Skunkboard, Atari 65 XE + SIDE

50

Ja byłbym chętny się wybrać bo na zlocie ATAROWCÓW jeszcze niebyłem. Chciał by mnie ktoś zabrać z Bytomia? Moge dojechac do Gliwic,Katowic lub do Zabrza jeśli trzeba :)))?