Oczywiście, że zostanie. I na dodatek będzie pokazywany wszystkim, którzy zdecydują się na podobne działania.
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » XF-551 na sprzedaż
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Oczywiście, że zostanie. I na dodatek będzie pokazywany wszystkim, którzy zdecydują się na podobne działania.
Bo wychodzi na to, ze zeby podac cene trzeba miec dwa jaja .....
a jak ktos nie ma to potem wychodza takie sytuacje.
takie to interesy kreci sie z paniekami.........
Z drugiej strony przez 4 dni moderatorzy mieli czas żeby zareagować.
ok dosyc juz, moze i bym sie zgodzil z przedmowcami w jakims stopniu gdyby nie bylo mojego drugiego postu, w ktorym wyraznie indykowalem o alternatywnym zamiarze instalacji romu (koszt ok $16 z wysylka + instalacja(?) +
naprawa przelacznika (?), dodatkowo zakup zasilacza ceny od (50 do 200PLN), wymiana napedu na 720KB (?)..to wezcie ludzie to na logike i chlopski rozum !!!przeciez wymaga to nakladu powiedzmy rzedu 200-400 PLN!!! wiec jaki bylby
sens sprzedawac ja za 100 PLN ! wytlumaczcie mi czy naprawde tak trudno sie domyslec!!!, fakt zlamalem regulamin nie podajac ceny i to wszystko, czy to powod by linczowac i pluc jadem?, jestem tu nowy i wiem, ze to nie tlumaczy nieznajomosci regulaminu. Teraz z innej beczki, powiem co mysle, kilku nie dostalo ulubionej zabawki za cene na ktora liczyli od razu pokazuja fakola i zachowuja sie jak dzieci, spinajcie sie jak papaje na szpilach, jel.nkowi juz pewnie zylka na czole pekla, kretynskie zachowanie potwierdza forma i uzywane slownictwo (odsylam do poprzednich postow). Zgadzam sie z pk.11 regulaminu i potwierdzam "po to jest allegro i cena minimalna", reszta dyskusji to fanaberie,
trzeba wam przytaknac, przyznac racje, poglaskac po glowie albo pr.yjebac mlotkiem bo inaczej nie da rady (przeciez to tylko stacja dyskow, w dodatku jeszcze spotykana tu i owdzie). Tyle na ten temat.
Dzieki mikrobi...., przez kilka dni moderator przygladal sie lamaniu regulaminu po to by na koniec zrobic sobie uzytek z tego do swoich celow...
ok dosyc juz, moze i bym sie zgodzil z przedmowcami w jakims stopniu gdyby nie bylo mojego drugiego postu, w ktorym wyraznie indykowalem o alternatywnym zamiarze instalacji romu (koszt ok $16 z wysylka + instalacja(?) +
naprawa przelacznika (?), dodatkowo zakup zasilacza ceny od (50 do 200PLN), wymiana napedu na 720KB (?)..to wezcie ludzie to na logike i chlopski rozum !!!przeciez wymaga to nakladu powiedzmy rzedu 200-400 PLN!!! wiec jaki bylby
sens sprzedawac ja za 100 PLN ! wytlumaczcie mi czy naprawde tak trudno sie domyslec!!!, fakt zlamalem regulamin nie podajac ceny i to wszystko, czy to powod by linczowac i pluc jadem?, jestem tu nowy i wiem, ze to nie tlumaczy nieznajomosci regulaminu. Teraz z innej beczki, powiem co mysle, kilku nie dostalo ulubionej zabawki za cene na ktora liczyli od razu pokazuja fakola i zachowuja sie jak dzieci, spinajcie sie jak papaje na szpilach, jel.nkowi juz pewnie zylka na czole pekla, kretynskie zachowanie potwierdza forma i uzywane slownictwo (odsylam do poprzednich postow). Zgadzam sie z pk.11 regulaminu i potwierdzam "po to jest allegro i cena minimalna", reszta dyskusji to fanaberie,
trzeba wam przytaknac, przyznac racje, poglaskac po glowie albo pr.yjebac mlotkiem bo inaczej nie da rady (przeciez to tylko stacja dyskow, w dodatku jeszcze spotykana tu i owdzie). Tyle na ten temat.
Chłopie jak wystawiasz obudowę od stacji (bo nie wiesz czy stacja działa) to czemu się dziwisz że ktoś Tobie oferuje 100pln.... Następnym razem allegro bądź ebay !
pisalem o allegro i lamaniu regulaminu kilkakrotnie, po co to jest wywlekane na nowo, dalsza dyskusja bezcelowa. Gdy stacja bedzie dzialac, to bedzie wystawiona na allegro z minimalna cena powiedzmy 350 PLN bez zasilacza, jesli nie zostanie sprzedana tam wrzucam rom i 3.5cala, teraz chyba juz wszystko jasne.
ok dosyc juz, moze i bym sie zgodzil z przedmowcami w jakims stopniu gdyby nie bylo mojego drugiego postu, w ktorym wyraznie indykowalem o alternatywnym zamiarze instalacji romu.
Przypomnijmy:
Jeśli nie znajdą się chętni do kupna to zleciłbym wprawionemu elekronikowi wymianę przełącznika, instalację romu oraz napędu 3,5", potrzebuję również zasilacz.
I co? Nie znaleźli się?
Teraz z innej beczki, powiem co mysle, kilku nie dostalo ulubionej zabawki za cene na ktora liczyli od razu pokazuja fakola i zachowuja sie jak dzieci, spinajcie sie jak papaje na szpilach
Przesada. Mam dwie takie stacje i spokojnie obejdę się bez twojej.
coguar: nie unos sie, bo spuchniesz.
tak przy okazji - nie licytowalem, nie mialem zamiaru nabyc. pewnie to przeoczyles...
po prostu nie pasuje mi to, jak potraktowales ludzi, z ktorymi tu czasem mam okazje wymieniac zdania...
MM: Ty też grzeczniej, bo obaj na urlop się zaraz wybierzecie.
Fajnie się to czyta ale ja tak przy okazji z pytaniem dotyczącym tej stacji by nowych wątków nie zakładać. Czy zasilacz z 1050 do niej podejdzie czy nie?
To co znalazłem ale nie wiem czy wiarygodne na temat Power Supply:
9 VAC 31 VA 3.4 A Max:50W Power Adaptor
400,800,810,822,850,1200XL,1010,1020,1050,XF551
Ja używam wymiennie między tymi sprzętami co wymieniłeś. Oprócz 822, 1010 i 1020, bo tych nie mam.
Dziękuję, z magnetem 1010 z kolei ja sprawdziłem zasilacz od 1050 i nie ma problema.
To może jeszcze dopytam.
Czy nie ma ktoś może na zbyciu albo wie gdzie zanabyć XF551?
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » XF-551 na sprzedaż
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 58 zapytań