WItam,
wlasnie przeczytalem ze pojawi sie nowa gra na Falcona/Jaguara, szczegoly mozna znalesc na stronie dhs
Pozdrawiam
Kroll
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Software, Gry - 16/32bit » Nowa gra na Atari Falcon/Jaguar
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
WItam,
wlasnie przeczytalem ze pojawi sie nowa gra na Falcona/Jaguara, szczegoly mozna znalesc na stronie dhs
Pozdrawiam
Kroll
Kto zamawia??
Chętnie bym kupił i zrzucił się na 1przesyłkę :P
Ja chętnie, zarówno w wersji dla Falcona, jak i Jaga. Kiedy będziesz zamawiał?
Też chętnie kupię na Falcon-a :D
Witam,
ciesze sie ze jest odzew ja tez chetnie bym zamowil na falcona napewno czy na Jaga to pewnie tez, ale platnosc dopiero pod koniec czerwca. Moze cos zorganizujemy i jak pisze AS zamowimy jedna przesylke
Pozdrawiam
Kroll
ja rowniez chcialbym zamowic na F030, na Jaga tez jak bedzie juz :))
Ja bym kupił na Falcona ale nie mam Falcona :(
Ale to w niczym nie przeszkadza aby kupić grę! :]]]]
I samego Falcona :P
No z tym etapem mam od lat problem nie do przeskoczenia. A chęci szczere :)
Też tak miałem, ale trzeba zebrać się w sobie...
A później to już z górki, bo pewnie będziesz chciał jak każdy (za wyjątkie Yerz-a) 060 mieć pod maską :)
Na ebay.de można dorwać nawet w ludzkich pieniążkach :) Falcona
Wiem, widziałem - już niedaleko :) Najśmieszniejsze jest to że na .co.uk wisiał goły Falcon za chore 600 funtów ... w wersji niemieckiej... A na .de za 200 euro w wersji angielskiej ..... :) Cyrk na kiju :)
Dasz radę i zaraz będziemy mieli kolejnego Falconiarze po ciemnej stronie mocy :P
Ostatnio nie patrzę na cenki flaków, ale chyba trochę spadły.... !
No nie baudzo spadły. Ja mam wrażenie, że rosną...
Poza tym jak coś wisi za ileś to niestety nie znaczy że za tyle pójdzie. W ostatnich sekundach tansakcji zaczyna się strzelanina i NIGDY nie ustrzeliłem, mimo że przekraczałem swoje możliwości...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 16/32bit » Nowa gra na Atari Falcon/Jaguar
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 58 zapytań