WItam,
wlasnie przeczytalem ze pojawi sie nowa gra na Falcona/Jaguara, szczegoly mozna znalesc na stronie dhs
Pozdrawiam
Kroll
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Software, Gry - 16/32bit » Nowa gra na Atari Falcon/Jaguar
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
WItam,
wlasnie przeczytalem ze pojawi sie nowa gra na Falcona/Jaguara, szczegoly mozna znalesc na stronie dhs
Pozdrawiam
Kroll
Kto zamawia??
Chętnie bym kupił i zrzucił się na 1przesyłkę :P
Ja chętnie, zarówno w wersji dla Falcona, jak i Jaga. Kiedy będziesz zamawiał?
Też chętnie kupię na Falcon-a :D
Witam,
ciesze sie ze jest odzew ja tez chetnie bym zamowil na falcona napewno czy na Jaga to pewnie tez, ale platnosc dopiero pod koniec czerwca. Moze cos zorganizujemy i jak pisze AS zamowimy jedna przesylke
Pozdrawiam
Kroll
ja rowniez chcialbym zamowic na F030, na Jaga tez jak bedzie juz :))
Ja bym kupił na Falcona ale nie mam Falcona :(
Ale to w niczym nie przeszkadza aby kupić grę! :]]]]
I samego Falcona :P
No z tym etapem mam od lat problem nie do przeskoczenia. A chęci szczere :)
Też tak miałem, ale trzeba zebrać się w sobie...
A później to już z górki, bo pewnie będziesz chciał jak każdy (za wyjątkie Yerz-a) 060 mieć pod maską :)
Na ebay.de można dorwać nawet w ludzkich pieniążkach :) Falcona
Wiem, widziałem - już niedaleko :) Najśmieszniejsze jest to że na .co.uk wisiał goły Falcon za chore 600 funtów ... w wersji niemieckiej... A na .de za 200 euro w wersji angielskiej ..... :) Cyrk na kiju :)
Dasz radę i zaraz będziemy mieli kolejnego Falconiarze po ciemnej stronie mocy :P
Ostatnio nie patrzę na cenki flaków, ale chyba trochę spadły.... !
No nie baudzo spadły. Ja mam wrażenie, że rosną...
Poza tym jak coś wisi za ileś to niestety nie znaczy że za tyle pójdzie. W ostatnich sekundach tansakcji zaczyna się strzelanina i NIGDY nie ustrzeliłem, mimo że przekraczałem swoje możliwości...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 16/32bit » Nowa gra na Atari Falcon/Jaguar
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 64 zapytań