Mono coś się nie odzywa, pewnie w końcu nie dojedziemy na tę weekendową grzybsoniadę. ;)
http://ym-digital.i-demo.pl/ - http://yerzmyey.i-demo.pl - https://soundcloud.com/yerzmyey
ŻADEN DOBRY UCZYNEK NIE UJDZIE BEZ KARY.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
atari.area forum » Zloty » Silly Venture - the fun's not over yet!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mono coś się nie odzywa, pewnie w końcu nie dojedziemy na tę weekendową grzybsoniadę. ;)
Booker:
MusicMon. Mimo wielu wad wydaje mi się prostszy, niż to drugie nowe coś.
"to drugie" zn Maxymiser?
"to drugie" zn Maxymiser?
Yupp.
Szatan, diabeł, kusy, kłobuk.
Złoooooooo.
Złooooooooto.
Byłem tylko chwilę w bieszczadach a ten już spanikował.
Bo w wiadomościach mówili, że w tamtych terenach krąży nagi mężczyzna, który przypiął sobie rogi łosia.
Myślałem, że nie wrócisz, bo cię zamkną.
Do więzienia albo do zoo.
Jedną z najprzyjemniejszych zadań jakie ma przed sobą organizator jest zbieranie prac na compo :D A te zaczynają napływać na ponad pół roku przed party - to chyba dobrze? :)
Praca Yerzmyey'a powaliła mnie :) Jeśli faktycznie jest to Twój pierwszy kawałek na Atari ST - chylę czoła ! Słucham go non-stop, przyjemnie pisze się pod niego artki do kolejnego numeru magazynu Chosneck :D btw - kolejny numer ukaże się na SV2k12, autorzy tekstów mile widziani ! (preferowany tylko język angielski).
Prace nad kolejną edycją SV2k12 trwają - wkrótce pierwsze efekty. Jest jednak coś, co spędza mi sen z powiek... Mimo iż nie jestem fanem piłki nożnej i tak naprawdę EURO SPOKO mam głęboko, to fakt tak wielkiej imprezy w Polsce może mi pokrzyżować plany. Mam tu na myśli głównie promocję ze środków miasta - np. dofinansowanie produkcji koszulek. Każdy grosz z kasy miasta (który -nota bene- i tak jest mocno okrojony w 2012 roku) zasila konto EURO 2012. Nie wiem na ile w jakim stopniu uda mi się zrealizować plan tegorocznej edycji. Mam jednak nadzieję, że nie zawiodę pokładanych oczekiwań i z Waszym support'em SV2k12 będzie imprezą równie wysokich lotów, co poprzednia.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich, którzy nieustannie wspierają mnie w tej niewdzięcznej roli ;)
Kochani, do kolejnej edycji międzynarodowej imprezy Silly Venture 2k12 pozostało dokładnie pół roku - czas więc zaprezentować oficjalny logotyp ! Oto on:
Jak widać tegoroczna edycja jest hołdem dla Śp. Jacka Tramiela, a także uczczeniem 20-ej już rocznicy narodzin komputera ATARI Falcon 030. Są to dwa ważne wydarzenia, na które będziemy kłaść nacisk na SV2k12.
Autorem logo jest mOOnie / MSB, któremu bardzo dziękuję za pomoc :D
Wkrótce zostanie zaprezentowany oficjalny kawałek promujący SV2k12, a także pierwsze zajawki strony.
Pozdrawiam!
Myślę że Grey szykuje niespodziankę i każdy kto będzie na party wyjdzie z niego z Falconem..
Ten ptaszek nad napisem Falcon coś przypomina i źle się kojarzy. Zwłaszcza w Gdańsku...
Ew. mnie się wszystko z jednym kojarzy...
Bo to jest eine kleine gut falcon z deutsche klawiatura! :)
Vasco: Nie tylko Tobie tak się skojarzył. IMO nie powinno go tam być, przynajmniej nie w tej formie.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Plik:NS-Eagles.jpg
@wieczor: hahahahaha! dobre :D
wysłałem sugestię mOOniemu o zakamuflowanej opcji niemieckiej, please wait :D
usunąłem dopóki mOOnie nie poprawi logotypu :)
Das ist cenzura! Sie usunęli unsere schön logo!!! Speziel Kommando w drodze
logotyp powrócił :D
Ależ pikseloza ;) Pikne logo :)
Tak oto powstaje strona SILLY VENTURE 2k12:
Najwyższy czas...
Bardzo ładny flash na intro... Ale 4.5 mega w jednym kawałku i to bez paska postępu.... :) Aż musiałem firebuga odpalić żeby zobaczyć czy aby na pewno coś się ładuje.. :) Jak chcesz mogę to zoptymalizować ;)
fajny bit w intrze :) dnb wraca do łask, pysznie
Wkrótce kolejne invitki na SV2k12 - będzie jeszcze głośniej niż dotychczas. Niby czasu jest sporo, ale to tylko złudzenie. W lipcu ruszam z ofensywą, aby -jeśli nie pobić- to przynajmniej powtórzyć sukces z ubiegło roku (a łatwo nie będzie!). Przypominam także o deklaracjach przybycia - impreza niezmiennie jest invite-only (dotyczy to jednak głównie osób z innych platform). Jeśli znacie kogoś ze sceny np. C-64, Spectruma, Amstrada itd kto chciałby się z Wami wybrać na SV - proszę o info.
Pozdrawiam! Atari z Wami wszystkimi :)
Lokalizacja będzie ta sama ? To gdzie ty tą gromadę pomieścisz :)
Tak, lokalizacja na 80% ta sama. Myślę jeszcze o 2 knajpach, ale muszę sprawdzić jakie mają obroty w tym okresie aby sprawdzić czy podołam ;)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Silly Venture - the fun's not over yet!
Wygenerowano w 0.039 sekund, wykonano 59 zapytań