Witam.
Troszkę lamerski może temat, ale nie wiem gdzie kupić SIDE.
Kiedyś było na Allegro i eBAY'u ale teraz nie ma nigdzie.
Może ktoś pomóc?
kaminski78@gmail.com
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Gdzie kupić SIDE
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam.
Troszkę lamerski może temat, ale nie wiem gdzie kupić SIDE.
Kiedyś było na Allegro i eBAY'u ale teraz nie ma nigdzie.
Może ktoś pomóc?
kaminski78@gmail.com
Teoretycznie u Zaxona, ale poczytaj wątek na AtariAge.
Możliwe, że w tej chwili nigdzie.
Teoretycznie u Zaxona, ale poczytaj wątek na AtariAge.
Możliwe, że w tej chwili nigdzie.
No właśnie poszukując sprzedawcy tego carta, widziałem post pożegnalny Zaxona:(
Nikt więcej tego nie montuje?
ja do zaxona pisałem na priv i e-mail fakt ze akurat wtedy wznowił produkcję i kupiłem ale pisz do niego on się wcale z nikim nie rozstał wciąz pisze posty w tematach side. Może ma jeszcze kilka płytek.
Też pisałem do Zaxona ale na razie nie robi SIDE może kiedyś zrobi jeszcze jakąś serie? :(
...a ile to będzie kosztowało? ;)
No mnie obiecał, że coś zmontuje.
Doceniam jego pracę i poczekam ile trzeba.
Mam nadzieję, że uda mi się SIDE nabyć.
Robie ostatnia serie ktora jestem winien na AAge, zostanie mi 8-9 szt odliczajac 10 % z produkcji ktore trzymam w puli gwarancyjnej na ewentualna wymiane. Wiec ostatnia szansa zeby zalapac sie na SIDE z mojej reki. Podobnie jak usatany i netusbee.Zrobilem pozegnalne serie. Moze ktos przejmie produkcje, moze nie. Ja daje tylko znac bo nie mam zamiaru wiecej tego produkowac.
zagadnienie: czy ten SIDE to będzie nowa wersja z firmware poprawionym do współpracy z karin strykera? jeśli tak to można się przyłączyć? jaka cena? a może mały upgrade tych które już kupiłem?
bezrobotny .... poprawkę firmware'u sie robi w ultimate ...zeby side czytało atr'y ....i bylo widziane jako new device...
wyjaśnijcie mi coś, skoro wczytuję sobie gry w XEX to po co mi ATR? bo często o to pytacie.
do xexow nie potrzebójesz atr, ale bedziesz potrzebowal do tzw. "całodysków", tj. gier/programow majacych w dupie dosa, obslugujacych dysk "po swojemu" (mozesz nie miec zadnego filesystemu, np. gierka sejwy bedzie zapisywac zawsze w tym samym sektorze).
Np. taki Softsynth... Pewnie zadziała z katalogu, ale niekoniecznie. Ale takiego Zina sobie nie obejrzysz...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Gdzie kupić SIDE
Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 67 zapytań