widzisz Mazi, jak wiadomo jestem takim rulezowcem ze hej :) każdy Ci to zaświadczy, ale mniejsza z tym. Mi chodzi o to że tu możesz sobie pogadać o każdej platformie, możesz nawet napisać "Atari Sux!" i nikt Cie nie zglanuje specjalnie ;) A spróbuj to zrobic na innym portalu, zresztą ztcp juz masz doświadczenia nabyte tam w kontekście niepopularnych/nie wpisujących się w "masę" własnych zdań, nieprawdaż?
I jeszcze jedno; w związku z moim podpisywaniem się "amiga rulez". To bardzo ciekawa analogia, prawie jak XTD na Quaście 98...Extend wszedł na salę i cieżko mu było przecisnąc się przez wejście, bo jak zawsze przy in/out pełno "partyzantów".Złożyło się tak, iż było tam sporo przedstawicieli sceny 8bit (atari,c64). Zaczął się zatem przedzierać ze słowami "Przepraszam, miejsce dla elity!" ( co w ustach Lamesofta ma conajmniej trzy dna, a nade wszystko znaczenie prześmiewcze - kto go zna ten wie). Ale potem na party, można było usłyszeć tu i ówdzie jaki z XTD p*.* eliciarz etc. :) Ot. tak mi sie przypomniało :D
gep/lamers^dial