Zainteresowala mnie (juz calkiem dawno) kwestia, ze forum zawiera informacje kto aktualnie je przeglada. Czyli wiemy kto jest ogolnie na forum, a kto przeglada razem z nami jakis dzial. Ale jak sie zastanawiam, to ta informacja duzo nie daje, bo zalozmy, ze zobaczylem, ze jest na aa ktos, z kim chce pogadac, a nie mam do niego np. zadnego gg i co? Prywatna wiadomosc moze dostac juz za pozno, a innej formy kontaktu nie widze.
Ciekawi mnie (tak teoretycznie) czy istnieje mozliwosc zaimplementowania jakiegos np. czatu z mozliwoscia szybkiego powiadamiania w formie jakiegos MessageBoxa, ze ten a ten chce z toba gadac (OK/Anuluj). Oczywiscie musiala by byc opcja wylaczania tego, jakby ktos nie chcial z nikim gadac. ;)
Zdaje sobie sprawe, ze sa to bardzo teoretyczne dywagacje, bo dopisanie jakiegos kodu do juz istniejacego enginu forum moze by baaardzo trudne lub wrecz niewykonalne, ale czy taka opcja nie miala by sensu?
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.