Witam.

Troszkę lamerski może temat, ale nie wiem gdzie kupić SIDE.
Kiedyś było na Allegro i eBAY'u ale teraz nie ma nigdzie.
Może ktoś pomóc?

kaminski78@gmail.com

Atari it's one small step for a man, but one giant leap for mankind.

2

Teoretycznie u Zaxona, ale poczytaj wątek na AtariAge.
Możliwe, że w tej chwili nigdzie.

3

lemiel napisał/a:

Teoretycznie u Zaxona, ale poczytaj wątek na AtariAge.
Możliwe, że w tej chwili nigdzie.

No właśnie poszukując sprzedawcy tego carta, widziałem post pożegnalny Zaxona:(

Nikt więcej tego nie montuje?

4

ja do zaxona pisałem na priv i e-mail fakt ze akurat wtedy wznowił produkcję i kupiłem ale pisz do niego on się wcale z nikim nie rozstał wciąz pisze posty w tematach side. Może ma jeszcze kilka płytek.

5

Też pisałem do Zaxona ale na razie nie robi SIDE może kiedyś zrobi jeszcze jakąś serie? :(

2xAtari Jaguar + 1xJaguar CD + BJL, SkunkBoard rev.3, SkunkBoard SillyVenture Edition. , 16CD + 22cart
Atari Falcon 030/14MB + CT63/256MB + SuperVidel + SVEthLANa + CF16GB + DVD HP SCSI

6

wstrzymajcie sie troche

przechodze na tumiwisizm

7

...a ile to będzie kosztowało? ;)

8

No mnie obiecał, że coś zmontuje.
Doceniam jego pracę i poczekam ile trzeba.
Mam nadzieję, że uda mi się SIDE nabyć.

9

Robie ostatnia serie ktora jestem winien na AAge, zostanie mi 8-9 szt odliczajac 10 % z produkcji ktore trzymam w puli gwarancyjnej na ewentualna  wymiane. Wiec ostatnia szansa zeby zalapac sie na SIDE z mojej reki. Podobnie jak usatany i netusbee.Zrobilem pozegnalne serie. Moze ktos przejmie produkcje, moze nie. Ja daje tylko znac bo nie mam zamiaru wiecej tego produkowac.

Dwa korce ziemniaków, gęsich jajek kopa, żeby móc to połknąć, tęgiego trza chłopa. GG3456993

10

zagadnienie: czy ten SIDE to będzie nowa wersja z firmware poprawionym do współpracy z karin strykera? jeśli tak to można się przyłączyć? jaka cena? a może mały upgrade tych które już kupiłem?

11

bezrobotny .... poprawkę firmware'u sie robi w ultimate ...zeby side czytało atr'y ....i bylo widziane jako new device...

"wszystko się kiedyś kończy......."

12

wyjaśnijcie mi coś, skoro wczytuję sobie gry w XEX to po co mi ATR? bo często o to pytacie.

13

do xexow nie potrzebójesz atr, ale bedziesz potrzebowal do tzw. "całodysków", tj. gier/programow majacych w dupie dosa, obslugujacych dysk "po swojemu" (mozesz nie miec zadnego filesystemu, np. gierka sejwy bedzie zapisywac zawsze w tym samym sektorze).

The UNIX Guru`s view of Sex:
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep

14

oczywiscie nieprawda :-)

- spotykane sa DOSy ze zmodyfikowanym miejscem przechowywania np.VTOCa, zapisane gry/programy na nosniku z takim dosem lepiej zeby byly w ATR,
- a zreszta korzystanie z DOS nie gwarantuje przenosnosci programow na inne urzadzenie :-)

http://atari.pl/hsc/ad.php?i=1.

15

Np. taki Softsynth... Pewnie zadziała z katalogu, ale niekoniecznie. Ale takiego Zina sobie nie obejrzysz...