Domenę świadomie odpuszczasz?
Last-Party.pl 2025 - https://www.facebook.com/events/923372692793510/
LostParty.pl 2025 - https://www.facebook.com/events/3783053218618275/
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Zloty » Silly Venture - the fun's not over yet!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Domenę świadomie odpuszczasz?
@vasco: co to znaczy odpuszczam? :D tym razem będzie to www.sillyventure.eu (już jest zarezerwowana).
AS: na razie nie zawracam głowy, image od Ciebie już na kartę rozpakowałem, ale sporo roboty różnej tu mam, więc nie testuje, nie zbieram, nie re-formatuję - na razie czasu na to nie będzie. :(
Ale przyjdzie moment. ;)
@vasco: co to znaczy odpuszczam? :D tym razem będzie to www.sillyventure.eu(już jest zarezerwowana).
Ale linka w poście podpiąłeś do pl. Ta jeszcze 2 dni temu była wolna a teraz jakiś miś ją kupił i sobie śpiewa za nią po męsku :) Pewnie dotarły do niego słuchy, że impreza się szykuje i chciał sobie dorobić - to się zdziwi lekko :)
@wieczór: nie przedłużałem domeny z prostego powodu - SV2k12 miało nie być :D a do gościa dzwoniłem już po zarezerwowaniu www.sillyventure.eu - miał się zastanowić ile chce i dzisiaj zadzwonić...
No napisał, na podpiętej stronie - dzierżawa - 50 PLN/miesiąc, zakup: 5700 :D Zostań przy eu w końcu to impreza międzynarodowa
@wieczór: dokładnie! dlatego podoba mi się adres z .eu :D ale 5700, hehe... strona miała bardzo wysoką oglądalność (nawet w trakcie imprezy padła), ale bez przesady. A gość widnieje jako abonent, uwaga: Usługi Rolnicze, Markowski, Sprzedaż Maszyn, Kalinowo :D
"Atari? nie jestem rolnikiem..." ;)
Dostałem SMS'a od gościa - "Info o cenie domeny na sillyventure.pl". pozdrawiam
Cena spadła do 1000 euro :)
Poczekaj jeszcze w takim razie :)
Ciekawe czy gościu czyta to co tu pismakujemy. Raczej jestem pewien że tak :D
olej typa, mówimy NIE cwaniakom handlującym domenami, internetowym napinaczom i....kibicom Arki Gdynia :)
jedna z legendarnych już grup (bo sięgająca czasów QuaST'a) zadeklarowała dzisiaj że wystawi na 95% swoje demo na małe Atari :)
pozdrawiam.
Slight albo Shadows ...?
Jak obstawiamy... :P
Chciałem założyć na to osobny wątek, ale cóż, sprawa jest związana poniekąd z SV :) Panowie, pilnie poszukuję osoby, która mogłaby napisać gierkę on-line. Sprawa nie jest mocno skomplikowana, a przyczyniłaby się do promocji imprezy.
więcej info na e-mail'a:
pozdrawiam :)
UPDATE: dziękuję za mail'e, sprawa nieaktualna :D
trochę staniała Twoja domena:
http://allegro.pl/atari-sillyventure-do … 23741.html
Oj zrobiłeś rozgłos :)
szaco,
muza na kompo A8 się już piszę.... ;)
plan na Falkona msx compo się już jest też... ;)
Wygląda na to, że po 17 latach posiadania Atari w końcu napisałem na nie pierwszego chiptune'a.
Myślę, że wrzucę go do compo ST. Więc wlicz.
Na małe Atari też napiszesz po 17 latach? ;)
Epi:
No to by już było zaledwie za jakieś 12 lat.
Zleci, jak z bicza trzasł.
Wygląda na to, że po 17 latach posiadania Atari w końcu napisałem nań pierwszego chiptune'a.
.
Pod czym?
...
Pod czym?
pod stołem ;)
Yerzu zapodaj ten song
Booker:
MusicMon. Mimo wielu wad wydaje mi się prostszy, niż to drugie nowe coś.
Cyprian:
e nie, na trzeźwo. :)
Ale kawałka zapodać nie mogę, bo przecież ma być na party. ;)
Możesz, możesz. Na party najwyżej zrobisz następny :D
Możesz, możesz. Na party najwyżej zrobisz następny :D
dokładnie hehe
super, w weekend mam party :P
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Silly Venture - the fun's not over yet!
Wygenerowano w 0.029 sekund, wykonano 55 zapytań