Domenę świadomie odpuszczasz?
Last-Party.pl 2025 - https://www.facebook.com/events/923372692793510/
LostParty.pl 2025 - https://www.facebook.com/events/3783053218618275/
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Silly Venture - the fun's not over yet!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Domenę świadomie odpuszczasz?
@vasco: co to znaczy odpuszczam? :D tym razem będzie to www.sillyventure.eu (już jest zarezerwowana).
AS: na razie nie zawracam głowy, image od Ciebie już na kartę rozpakowałem, ale sporo roboty różnej tu mam, więc nie testuje, nie zbieram, nie re-formatuję - na razie czasu na to nie będzie. :(
Ale przyjdzie moment. ;)
@vasco: co to znaczy odpuszczam? :D tym razem będzie to www.sillyventure.eu(już jest zarezerwowana).
Ale linka w poście podpiąłeś do pl. Ta jeszcze 2 dni temu była wolna a teraz jakiś miś ją kupił i sobie śpiewa za nią po męsku :) Pewnie dotarły do niego słuchy, że impreza się szykuje i chciał sobie dorobić - to się zdziwi lekko :)
@wieczór: nie przedłużałem domeny z prostego powodu - SV2k12 miało nie być :D a do gościa dzwoniłem już po zarezerwowaniu www.sillyventure.eu - miał się zastanowić ile chce i dzisiaj zadzwonić...
No napisał, na podpiętej stronie - dzierżawa - 50 PLN/miesiąc, zakup: 5700 :D Zostań przy eu w końcu to impreza międzynarodowa
@wieczór: dokładnie! dlatego podoba mi się adres z .eu :D ale 5700, hehe... strona miała bardzo wysoką oglądalność (nawet w trakcie imprezy padła), ale bez przesady. A gość widnieje jako abonent, uwaga: Usługi Rolnicze, Markowski, Sprzedaż Maszyn, Kalinowo :D
"Atari? nie jestem rolnikiem..." ;)
Dostałem SMS'a od gościa - "Info o cenie domeny na sillyventure.pl". pozdrawiam
Cena spadła do 1000 euro :)
Poczekaj jeszcze w takim razie :)
Ciekawe czy gościu czyta to co tu pismakujemy. Raczej jestem pewien że tak :D
olej typa, mówimy NIE cwaniakom handlującym domenami, internetowym napinaczom i....kibicom Arki Gdynia :)
jedna z legendarnych już grup (bo sięgająca czasów QuaST'a) zadeklarowała dzisiaj że wystawi na 95% swoje demo na małe Atari :)
pozdrawiam.
Slight albo Shadows ...?
Jak obstawiamy... :P
Chciałem założyć na to osobny wątek, ale cóż, sprawa jest związana poniekąd z SV :) Panowie, pilnie poszukuję osoby, która mogłaby napisać gierkę on-line. Sprawa nie jest mocno skomplikowana, a przyczyniłaby się do promocji imprezy.
więcej info na e-mail'a:
pozdrawiam :)
UPDATE: dziękuję za mail'e, sprawa nieaktualna :D
trochę staniała Twoja domena:
http://allegro.pl/atari-sillyventure-do … 23741.html
Oj zrobiłeś rozgłos :)
szaco,
muza na kompo A8 się już piszę.... ;)
plan na Falkona msx compo się już jest też... ;)
Wygląda na to, że po 17 latach posiadania Atari w końcu napisałem na nie pierwszego chiptune'a.
Myślę, że wrzucę go do compo ST. Więc wlicz.
Na małe Atari też napiszesz po 17 latach? ;)
Epi:
No to by już było zaledwie za jakieś 12 lat.
Zleci, jak z bicza trzasł.
Wygląda na to, że po 17 latach posiadania Atari w końcu napisałem nań pierwszego chiptune'a.
.
Pod czym?
...
Pod czym?
pod stołem ;)
Yerzu zapodaj ten song
Booker:
MusicMon. Mimo wielu wad wydaje mi się prostszy, niż to drugie nowe coś.
Cyprian:
e nie, na trzeźwo. :)
Ale kawałka zapodać nie mogę, bo przecież ma być na party. ;)
Możesz, możesz. Na party najwyżej zrobisz następny :D
Możesz, możesz. Na party najwyżej zrobisz następny :D
dokładnie hehe
super, w weekend mam party :P
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Silly Venture - the fun's not over yet!
Wygenerowano w 0.034 sekund, wykonano 53 zapytań